Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana języka

pedegie123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy można zmienić język w nfs ja mam pirata nie mam kupionej gry mam j. ang. a chce zmienić go na j. polski.

Mam jeszcze 1 pytanie mianowicie jak dostanę jakąś rzecz z kart to później gdzie ją znajde prosze pisać nazwy po ang, jak możecie.

Daje like it

Opublikowano

Jak możesz mieć pirata NFS World, skoro ta gra jest darmowa o.O?

Chyba, że chodzi ci o innego NFS'a, ale to dział NFS World, nie całej serii NFS.

To jest strona główna NFS World:

http://world.needforspeed.com/home

Ściągnij stąd grę, a będzie po polsku.

Co do rzeczy z kart, to potem znajdziesz je w magazynie. Klikasz H będąc w grze, potem Tuning i masz tam odp. zakładki. Wchodzisz w jakąś i będziesz miał tam w rogu takie kółeczko, klikasz je i już jesteś w magazynie.

Opublikowano

jak sie zalogujesz to obok serverów masz taka zębatke.Wchodzisz to i wybierasz język.A co do przedmiotów to klikasz H potem Tuning/Salon Tunigowy/I obok napisu sklep jest taka zawinięta strzałka.Klikasz i jestes w magazynie w którym są twoje przedmioty

Opublikowano

jak sie zalogujesz to obok serverów masz taka zębatke.Wchodzisz to i wybierasz język.A co do przedmiotów to klikasz H potem Tuning/Salon Tunigowy/I obok napisu sklep jest taka zawinięta strzałka.Klikasz i jestes w magazynie w którym są twoje przedmioty. i se wybierzasz jakie chesz do swojej BRYKI tylko jak zamontujesz to nie możesz jej zdjąć PAMIĘTAJ tylko SPRZEDAĆ

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...