Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[/]Gra w Last Chaos

huskymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

losc zarejestrowanych kont: 260

Ilosc zalozonych postaci: 245

Ilosc ONLINE: 0

Może coś innego?

Narazie server mainance :)

pod koniec tygodnia koniec bety :)

a inny serv? nie mam pojęcia, gram na paru, ale ludzi jest od załamania :(

może eternia ep3?

Opublikowano

a ja Ci kolego odradzam granie na privach i może granie w LC , bo farmienie PU jest jej nieodłączną częscią .

Privy z podwyższonym exp? ok , bo tak czy siak potrzeba cierpliwości trochę i ogarnięcia żeby coś osiagnąć

ale farmienie Pu , nawet jak jest podwyższony współczynnik jest czymś co jest jedną z lepszych rzeczy w last chaos ,więc zastanów się czy naprawdę chcesz grać w tą grę czy , checsz grać w coś co po 5 minutach będziesz miał max lv bez wiedzy o grze i świecie

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Last Chaos Generic Name 01

http://www.lcgenericname01.lc/

Nie trzeba tam farmić SP, ponieważ wszystkie skille są za darmo.

Zaczynasz od 100lvl z ekwipunkiem.

Exp Pet'a i zwykły exp: 200x

Ulepszanie: 99%

" Jak rozmawiasz z Bogiem znaczy że jesteś wierzący, gdy Bóg rozmawia z Tobą znaczy że jesteś chory psychicznie".

Opublikowano

a ja Ci kolego odradzam granie na privach i może granie w LC , bo farmienie PU jest jej nieodłączną częscią .

Privy z podwyższonym exp? ok , bo tak czy siak potrzeba cierpliwości trochę i ogarnięcia żeby coś osiagnąć

ale farmienie Pu , nawet jak jest podwyższony współczynnik jest czymś co jest jedną z lepszych rzeczy w last chaos ,więc zastanów się czy naprawdę chcesz grać w tą grę czy , checsz grać w coś co po 5 minutach będziesz miał max lv bez wiedzy o grze i świecie

okey. Nie Wiedziałem że w Tej grze aż tak to jest ważne.

Pomogłem? Daj ,,Lubie To!"

Opublikowano

Wiedza w tej gdze jest ważna, ale bez przesady... Najważniejsza jest dobra zabawa. Co z tego, że będziesz o tej grze wszystko wiedział, a nie będzie z tego żadnej "frajdy". Będziesz takim "poważniakiem". Co z tego, że po 5 min będzie miał max lvl? Może takie lubi. Jak zdobędzie ten max lvl to chyba nie skończy gry? Wtedy zacznie poznawać LC.

" Jak rozmawiasz z Bogiem znaczy że jesteś wierzący, gdy Bóg rozmawia z Tobą znaczy że jesteś chory psychicznie".

Opublikowano

A ja jednak wychodzę z założenia, że przez farmę wiedzy się nie nabywa. Jeśli już, to przez bicie na białych mobkach. Spędziłem kilka tygodni farmiąc PU i żałuję tego. Może i zrezygnowałem z grania na PLu, ale zrezygnowałbym szybciej gdybym cały czas farmił i farmił, a ja wolałem jednak bić na białych mobkach, bo przynajmniej było to ciekawsze.

To jest tylko moja opinia, że wiedzę nabywa się wyłącznie zabawą, bo dobitnym przykładem tego są szkoły - ktoś z talentem nauczycielskim zrobi lekcję to od razu się wszystko zapamięta i to jeszcze z chęcią, a jeśli ktoś prowadzi lekcję gadając aby gadać i notować durne notatki do których i tak nikt nie zajrzy, to na pewno nie przekaże wiedzy nikomu.

Moim zdaniem nie powinieneś zaczynać gry na PLu, bo po prostu ten serwer nie jest zabawą. Aby cokolwiek osiągnąć trzeba się starać (w tym wypadku głównie długo grać) lub wyłożyć trochę kasy.

Jeśli chcesz się pobawić, nie nudzić się grą to powinieneś zawitać na LCGenericName01. Tutaj nie będziesz musiał płacić za grę ani się za dużo męczyć, a zabawy jest naprawdę dużo. Możesz wybrać wiele ścieżek jakimi będziesz dążył do najlepszego gracza, m.in. bicie słabszych potworów bez żadnego problemu zarabiając przy tym kupę kasy i fajne itemki, lub też szybkie wbicie maksymalnego LvLa i dropienie już tylko golda lub biżuterii oraz handel. Jeśli jednak chcesz przyśpieszyć grę (jednocześnie dużo ułatwić) możesz kupić cash nawet w najmniejszej cenie, bo już to dużo pomoże.

Opublikowano (edytowane)

A ja jednak wychodzę z założenia, że przez farmę wiedzy się nie nabywa. Jeśli już, to przez bicie na białych mobkach. Spędziłem kilka tygodni farmiąc PU i żałuję tego. Może i zrezygnowałem z grania na PLu, ale zrezygnowałbym szybciej gdybym cały czas farmił i farmił, a ja wolałem jednak bić na białych mobkach, bo przynajmniej było to ciekawsze.

To jest tylko moja opinia, że wiedzę nabywa się wyłącznie zabawą, bo dobitnym przykładem tego są szkoły - ktoś z talentem nauczycielskim zrobi lekcję to od razu się wszystko zapamięta i to jeszcze z chęcią, a jeśli ktoś prowadzi lekcję gadając aby gadać i notować durne notatki do których i tak nikt nie zajrzy, to na pewno nie przekaże wiedzy nikomu.

Moim zdaniem nie powinieneś zaczynać gry na PLu, bo po prostu ten serwer nie jest zabawą. Aby cokolwiek osiągnąć trzeba się starać (w tym wypadku głównie długo grać) lub wyłożyć trochę kasy.

Jeśli chcesz się pobawić, nie nudzić się grą to powinieneś zawitać na LCGenericName01. Tutaj nie będziesz musiał płacić za grę ani się za dużo męczyć, a zabawy jest naprawdę dużo. Możesz wybrać wiele ścieżek jakimi będziesz dążył do najlepszego gracza, m.in. bicie słabszych potworów bez żadnego problemu zarabiając przy tym kupę kasy i fajne itemki, lub też szybkie wbicie maksymalnego LvLa i dropienie już tylko golda lub biżuterii oraz handel. Jeśli jednak chcesz przyśpieszyć grę (jednocześnie dużo ułatwić) możesz kupić cash nawet w najmniejszej cenie, bo już to dużo pomoże.

jesteś starym wyjadaczem jesli pozwolisz że tak napiszę , obecnie bicie jest bardziej urozmaicone , masz trochę racji :) to jest moja opinia , Ty masz swoja :) a kolega wyżej sam zdecyduje co zrobi :) może nasze wywody mu w tym pomogą

Edytowane przez maro2503

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...