Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gr@żyna

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie dobrze wiecie kto to jest Pani "Grażyna Żarko".

Osoba "trollująca", znienawidzona przez większość YouTube'rów.

Grażyna Żarko? Nie! Pani Ania!

Fascynujące tak?

Największy projekt, który został zorganizowany w YouTubie..

A wy? Co myślicie o tym? Według mnie, coś niesamowitego.. mieli łeb żeby takie coś wymyślić i nabrać tyle ludzi.

Proszę się wypowiadać. (Wolność słowa!)

Przydatne linki:

http://www.youtube.com/watch?v=xLIqyVsUnuk&feature=plcp

http://www.indiegogo.com/grazyna

http://www.youtube.com/watch?v=fpn1TMNV4j4&list=UUzuvRWjh7k1SZm1RvqvIx4w&index=1&feature=plcp

Opublikowano

Nie wiem czy jest tu o czym mówić(pisać) po prostu kolejny projekt tej samej osoby(prawdopodobnie) co zrobił Klocucha, Baśke itd.

...

Opublikowano

Aż mi żal tych skurwieli z Yotube. Wyzywali ją od najgorszych że jest gruba itd. A jak widziałem ich mordy to normalnie aż mi się chciało rzygać.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ja zanim się dowiedziałem to raczej się nią nie przejmowałem. Jedynie koledzy się poprostu śmiali i wyczekiwali kolejnego odcinka. Ale bez wyzwisk czy coś. Dlatego żal mi tych gości ..... masakra jakie te dresy są nadpobudliwe.

A z tym rojem to trochę nie wiem co myśleć. On poprostu zanim się dowiedział to jak zwykle robił z siebie idiotę (on zawsze go z siebie robi - dlatego go oglądam xD) a jak się dowiedział to przeprosił. I tyle. Według mnie nic złego nie zrobił. Jak zwykle wykorzystuje rzeczy na topie do swoich "powiedzeń".

Opublikowano

dwóch pajaców, znaleźli starszą panią i z premedytacją ją wykorzystali. ciekawe jakby wyglądał program w ich rękach

katolicki głos w jnternecje - dfuh pajacuf.

jebać steam.

Opublikowano

szkoda jedynie starszej pani... po za tym udalo im sie udowodnić, że większość internałtów to stado baranów, którymi można manipulować jak się chce. Przykladem może być ostatnio głośna sprawa związana z acta.

Wtedy tylko kilka osób w internecie wyraziło swoje zdanie poparte mocnymi argumentami, natomiast wszyscy jedyne co umieli zrobić to pisać, że są na tak, lub nie i dawać linki do wypowiedzi innych ludzi :O.

Opublikowano

Ile jeszcze tych tematów założycie?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

to smutne, bardzo smutne, że w polskiej części "internetuf" jest tyle bezmózgich gimbazjuszy, którzy potrafią tylko bluzgać i myślą, że są przez to fajni. Ale znając polaków to będzie przez chwilę głośno, a potem gimbusy znowu będą bluzgać po kablach ;)

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...