Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskuja] Jaki chcecie żeby powstał

NieUgryze

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki chcecie serw

• easy/4fun
      0
    • easy
      0
    • easy/medium
      3
    • medium
      0
    • medium/hard
      3
    • had
      0
  2. 2. Maxymalny LvL ( 250 u nas nie b?dzie! )

• 99
      3
    • 125
      0
    • 127
      0
    • 150
      0
    • 200
      3
  3. 3. Ilo?? Epików ( mam nadzieje ze si? ze mna zgodzicie. Teraz jest duzo serwerów z mas? epików, wi?c mam nadzieje, ?e b?dziecie chcieli po 2-3 bronie nowe)

• ma?a ilo??1/2/3
      5
    • ?rednia ilo?? tzn 4-5
      1
    • Du?a ilo?? - 5 lub wi?cej
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zaczęło intrygować mnie robienie serwerów. Nie pracuje przy nich już dobre 2-3 lata i zapomniałem co i jak, lecz mam zamiar zrobić serwer najpierw hamachi potem prawdopodobnie vps ---> dedyk. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to do końca wakacji by się pojawił hamachi coś kolo 19-25 sierpnia ( beta zamknięta 3-4 osoby ). Po tej becie bym kupił vps-a taniego. Ok za 59 zł . Po wyszukaniu bugów itp. ok w Październiku by się przeszło już na dedyk. Teraz proszę o propozycje max lvl mapki itp.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Zdecydowanie medium, 99 maks i max nieb stal i syrek, ale gdzie znaleźć mediuma.. teraz wszystko takie to hard powstają.

Opublikowano

Good. Dlatego ja mam zamiar zrobić serw specjalnie dla graczy. Żeby nie było '' serwer pod is i wgl '' w Is będą jedynie podstawowe itemki tzn pd, moneta, rekawica i jakieś pierdoły. Mimo to będzie brak 6.7 6 skilla eq typu stalka itp w is. Możesz się spodziewać fajnego serwa na dłuższą mete;]

Opublikowano

Po co takie coś piszesz widzisz że ludzie wolą serwery takie jak kiedyś były 99 max etc.

Hamachi ci polecam zrobić medium/easy bo na mediumie nikt ci nie będzie grał ;)

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Existed. Proszę Cię czytaj ze zrozumieniem i się zastanów co piszesz. Pytam się o serwer, ponieważ nie wiem czy robić do 127/125 czy do 99. Mam też dylemat robic easy / medium / hard / (połączenie) Tutaj przynajmniej się dowiem co ludzie chcą. Każda osoba która chce dobry serw niech się wypowie. Następnie wezmę się do pracy.

Opublikowano

Hard/Medium - 99 lvl - oldschollowy - standardowe bronie i stalki - Drop szkatułek blasku z każdego moba - z tych szkatułek egzo,rady,ku,bodzie,malze - 10 ku do G 20 Kamoli DO P - Bojowy -> Syrek, Stalka -> Zbr z nieb. stali - po wbiciu 99 gracz dostanie zbr na 99 lvl - 30 defa - 'Zbroja Władcy' - Coś w stylu starego neveriusa, albo HexagonMt2. Szukam takiego serwera od paru dobrych tygodni, lecz na nic nie moge trafić. Moge ci pomóc, daj mi tylko namiary GG na PW.

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...