Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zaczac grac na pl?

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Kiedys gralem w metina na pl mialem 50 lvl ale skonczylem grac

Zrobilem sobie 3 lata przerwy lecz teraz chce wrocic

Mysle nad sura bm bo chce miec jakas inna postac niz woj body :P

Oczywiscie bede mial ekipe okolo 5 ludkow ktorzy w tym samym czasie beda zaczynali od nowa grac

Mysle nad gra na fenixie albo monastyrze chciarz i tak niedlugo polacza serwery

Teraz kolejne pytanie co przez ten dlugi czas sie zmienilo i czy warto nadal grac

Za uzasadnione wypowiedzi daje like

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zmieniły się ceny i to bardzo drastycznie. Główną przyczyną są boty. Nie polecam grać na pl jest coraz gorzej. Każdy patrzy na siebie nie ma tego co dawno.

A tak wgl tutaj może wyłapiesz inne odpowiedzi:

http://www.mpcforum.pl/topic/678836-oplaca-sie-grac-na-pl/

Polecam Ravie albo Balmore ale raczej lepsza ravia.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Rowniez jestem zdania, ze nie oplaca sie grac na PL. Boty, ceny, wszystko na alledrogo, no i coraz mniej graczy.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Na PL'u opłaca się grać jeżeli masz z kim bo samemu jak byś miał grać to trochę lipa ale jeżeli miał bym grać na pl'u to napewno s26 Solar tanio itp.

Opublikowano

ja ci polecam grę, od samego startu będziesz miał ekipę z którą łatwo i przyjemnie wbijesz lvl ;)

Polecam ci blog(nie mój) na którym znajdziesz większość informacji(gdzie expic jak zarabiać itd.) http://dziza-metin2.blogspot.com/

Z cenami nie jest tak źle jak tu piszą najlepiej samemu się przekonać.

The-West-728x90_pl_PL.jpg
Opublikowano

Jak zaczynasz na pl'u to s26/s25/s24 nie opłaca się grać na Monastyrze czy Feniksie bo ceny są okropne. Co się zmieniło to, to że jest atlantyda, katakumby, nowe zbroje, nowe bronie, nowe fryzury, pety ze skrzyń na zimę jakoś to było i inne. :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Pomocnik
Opublikowano

Widzę że 1 posty zniechęcają do gry na PL'u a tak na prawdę chyba gówno wiedzą Metek się poprawił dużo niż rok czy 2 lata temu (ale na samym początku było najlepiej ale do tego nikgdy gra nie wróci) ceny spadły np. za kamola nie całe rok temu 650 kk teraz za 80 kk ogólnie ceny opadają z dnia na dzień mówie tutaj o serwerach ponżej 25

teraz masz 2 opcje

- solar dużo graczy, dużo shopów, mało expowisk, więcej pvp

- 24 i niżej na pewno znajdziesz spota aż do v1 włącznie nie wiem jak syruacja w v2 wygląda ale z tego co widziałem ostatnio to są wolne spoty / na starszym serwie masz mniej sklepów trochę ciężko zarobić bo każdy już zbiera i kupuje to eq z górnej półki ale na takim serwie też są gracze co zaczynają od zera obecnie gram na s20 i nie narzekam i zapraszam :)

Masz ekipe nawet te 2/3 osoby to można się świetnie bawić grając samemu to monotonnie trochę jest i się odechciewa po kilku porażkach he, ale jak jest z kim grać to zawsze te chęci się znajdą nawet jak byś miał "spalić 5 razy fms na +9 w ciągu dnia :D"

jak byście się zdecydowali na grę na s20 to mogę wam tam dać parę kk na eq na start :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...