Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zaczac? Prosze o Pomoc Wchodze W Zycie Hackingu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Chce Być Juz wiecej niz Tylko Zwyklym Gosciem W Internecie Chcialbym Bronic Innych przed Zlymi Hakerami Wiec Jak Zaczac?:)

TheFearsMc

88a8e10ce9025fa544fe24d4f05f68a510391.png

Jesli Ci Pomogłem Daj LiKe:)

Opublikowano

Hmm Ciekawy Pomysł ;) A więc.. Może najpierw Zacznij Od Tego jak zapobiec włamywaniom Się na konta Na youtube napewno znajdziesz.

767b26711491d.png

Opublikowano

Niczym kurwa spider-man ...

Umiesz jakiś język programowania ? Bez tego nie zaczniesz ... Jeden język też Ci raczej nie wystaczy. Programista powinien znać wiele języków.

@UP

I jego cała nauka będzie polegała na ctrl+c, ctrl+v ... W ten sposób nic nie osiągnie. Aby bronić inych przed tymi "złymi hackerami" trzeba mieć o tym pojęcie, a tego w tydzień się nie nauczysz. Osobiście nie interesuje mnie bycie crackerem / hackerem, ale mam świadomość jak to wygląda.

Kocham mame

Opublikowano

Pamiętaj, że hacker nigdy nie nazwie siebie hackerem, bo nie uważa się za niego, bo za mało potrafi. W sumie nikt nie jest "pełnym" hackerem, musiałbyś jak Albert, albo jeszcze lepiej.. Poza tym poczytaj o bruteforce, tęczowych tabelkach, radź administratorom forów/portali, aby haseł w bazie nie kodowali czystym md5, niech dodają salt, i inne... by zwalczać "zło" trzeba coś na jego temat wiedzieć...

Opublikowano

Zastanow sie, co chcesz konkretnie robic. Obierz sobie jakis cel. Bez tego nic Ci sie nie uda prawdopodobnie.

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

alby zostać hackerem trzeba długo nad tym siedzieć. Większość dobrych materiałów pochodzi z książek które kupisz w internecie. Najlepiej zacznij od ddos, jak chcesz się nauczyć możesz napisać na pw

1343817120-U262310.png
Opublikowano

Ma DDoS'ować by zwalczać zło, ta? Poza tym co to za hacking? DDoS spowoduje chwilowe obciążenie serwera. On mówi o zupełnie czymś innym. A te książki w necie są gówno warte, tak jak ta cała "SZKOŁA HACKERÓW", pobrałem sobie ją z ciekawości, nic ciekawego tam nie ma...

Opublikowano

Nie chodzi mi o "SZKOŁY HACKERÓW" - to kpina dla programistów. Chodzi mi o dobre książki i fora. Co do ddos chodzi o eliminowanie stron które oszukują.

1343817120-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...