Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ODDAM SERWER MINECRAFT 20 SLOTÓW 1GB RAM MINESERV. KTO NAPISZE NAJLEPSZE PODANIE O SERWER TEN GO OTRZYMA !

SławoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adrian

16

Co najmniej na 20(w teraz na s17.mineserv.eu:29570)

Chciałbym

Lubię sport,piłkę ręczną oraz inne dyscypliny sportowe.

Bardzo znam wszystkie komendy między innymi world edit oraz guard

Znam (prawie) wszystkie pluginy,bardzo często wgrywam własne

Jeśli mi oddasz serwer,nie będziesz się o niego martwił po przeczytaniu powyższego tekstu,nie ma obaw że coś się stanie z serwerem

Kontakt skype: Fallcon :) ---> Razem z :)<---

Opublikowano

Hej, jestem Adrian i mam 17 lat ;] byłem administratorem na jakiś 7 serwerach nie wliczając moda itd, aktualnie nie posiadam żadnego serwa ale miałem już 3(3 odsłony). Jestem programistą, pisze także plug-iny do minecrafta + mam kilka autorskich plugin-ów. Znam prawie wszystkie komendy jak i komendy(+ własne), Jeśli oddasz mi serwer(Nie musisz oddawać, wystarczy że bd mógł go całkiem zmienić) wprowadzę ciekawe pluginy i inne które zapewnią serwerowi max / max

Opublikowano

Hej, jestem Adrian i mam 17 lat ;] byłem administratorem na jakiś 7 serwerach nie wliczając moda itd, aktualnie nie posiadam żadnego serwa ale miałem już 3(3 odsłony). Jestem programistą, pisze także plug-iny do minecrafta + mam kilka autorskich plugin-ów. Znam prawie wszystkie komendy jak i komendy(+ własne), Jeśli oddasz mi serwer(Nie musisz oddawać, wystarczy że bd mógł go całkiem zmienić) wprowadzę ciekawe pluginy i inne które zapewnią serwerowi max / max

Ty masz serwer akurat

Opublikowano

- Imię Maciej

-Wiek 15

- Na ilu serwerach byłeś Adminem Kilku - może 10

- Czy posiadasz własny serwer. Posiadam, jednak potrzebuję jakiejś maszyny na czas prac. Jeszcze nie dostaniemy sponsoringu, bo chcemy dopiąć wszystko na ostatni guzik.

- Coś o sobie Cóż, co ja mogę powiedzieć o sobie? Uwielbiam grać na gitarze - to moja ulubiona czynność zaraz obok gry na komputerze.

- Znajomość komend Zaawansowana

- znajomość pluginów Zaawansowana

- Dlaczego tobie mam oddać serwer??? Potrzebujemy serwera na czas prac, i każdy by się przydał. Ten Twój mógłby się nadać, na razie nie trzeba nam wiele.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Hejka !

- Imię Kamil

-Wiek 17lat ;)

- Na ilu serwerach byłeś Adminem Wiesz Trudno mi Było by liczyć Ale około 15 Razy...

- Czy posiadasz własny serwer. Tak posiadam Lecz jest w Fazie prac..

- Coś o sobie A Com Jam był Tu pisać : :P Lubię piłkę nożną Minecrafta, Informatyke LOVE !

- Znajomość komend Znam Wieleee Komend ! Oceniam Się na 9/10!

- znajomość pluginów Tak około 8,5/10

- Dlaczego tobie mam oddać serwer??? Dlaczego? :P Dlatego gdyż Chciałbym posiadać Serwer Nowy na którym Zrobie Survival Wgram Pluginy Postaram Się Nawet Znaleść Sponsora [oczywiśćie ja też będę go opłacał] I jak Dobrze Pujdzie Po czasie Zaproszę i Ciebie na Serwer I ocenisz Jak mi się powodzi ! Mam Nadzieję że z Czasem Się zgramy ;) AA Bym Zapomniał Noo.. Jeszcze jedno słówko ! Zapomniałbym że proszę cię abyś oddał Mi Ten Serwer W moje Ogromne Ręce ! ;) Pozdrawiam

Please.

Kontakt Skype : hans.hansowy1 ;)

767b26711491d.png

Opublikowano

Siemka jestem Mateusz mam 16lat uff trudno zliczyć na ilu byłem ale dużo

Aktualnie nie posiadam serwera .

Lubie Grać w piłkę nożną interesuje mnie architektura

myślę że komendy znam 8/10

pluginy 7.5/10

Dlaczego mi ponieważ ja zużytkuje go w odpowiedni sposób chcę postawić serwer Realne życie zawsze o czymś myślałem a więc tak mam na myśli z robić wielkie miasto i umilać czas rozgrywką oczywiście musisz dać mi troszkę czasu żeby ogarnąc mapkę

W sumie tak jak @up nie potrzebuje serwera tylko pluginy wgrać i troszkę zmienić parę rzeczy

A i zastanów się dobrze komu dajesz bo czasami takie dzieci robią serwery wkurza mnie to

Opublikowano

Ja bym mógł wziąść ale po jakiego grzmota jak jest tyle zajebistych serwerów i każdy znajdzie coś dla siebie

Opublikowano

było to już poco robisz znowu drugi

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Dominik mam 15 lat, nie posiadam własnego serwera potrzebna mi jest maszyna na jego załozenie lecz brak pieniedzy. Miałem już kilka razy własny serwer i teraz chcę zrobić nowy lecz jak wczesniej napisałem nie mam pieniedzy.

Dlaczego ja? Bo mam bardzo ciekawy i orginalny pomysł. Stworzenie serwera opartego na fabule filmu i ksiązki ojciec chrzestny na serwerze powstało by 5 rodzin

- Corleone

- Stracci

- Tattaglia

- Cuneo

- Barzini

Każda rodzina posiadała by swojego Dona(szefa) i consigliere(zastępce) i kazda rodzina zajmowała by się czymś innym i jak to w filmie nie zabrakło by wojny miedzy rodzinami

Co oferuje:

- Serwer ts

- Budowe mapy

- Konfiguracje pluginów

- Administracje i szefow rodzin

- Forum

Więcej informacji podam na gg lub w mailu

Kontakt:GG:25030925 email:[email protected]

PS:Gdybym nie znał komend i pluginów nie stawiał bym serwera

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Dominik mam 15 lat, nie posiadam własnego serwera potrzebna mi jest maszyna na jego załozenie lecz brak pieniedzy. Miałem już kilka razy własny serwer i teraz chcę zrobić nowy lecz jak wczesniej napisałem nie mam pieniedzy.

Dlaczego ja? Bo mam bardzo ciekawy i orginalny pomysł. Stworzenie serwera opartego na fabule filmu i ksiązki ojciec chrzestny na serwerze powstało by 5 rodzin

- Corleone

- Stracci

- Tattaglia

- Cuneo

- Barzini

Każda rodzina posiadała by swojego Dona(szefa) i consigliere(zastępce) i kazda rodzina zajmowała by się czymś innym i jak to w filmie nie zabrakło by wojny miedzy rodzinami

Co oferuje:

- Serwer ts

- Budowe mapy

- Konfiguracje pluginów

- Administracje i szefow rodzin

- Forum

Więcej informacji podam na gg lub w mailu

Kontakt:GG:25030925 email:[email protected]

Jak Dla mnie niezbyt Ten pomysł Z rodzianami ale jeżeli ty nie chcesz opłacać serwera to on ci i tak padnie więc nie ma sensu totalnie..
767b26711491d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...