Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Xbox]Czy warto kupić xboxa?

Dark Mafex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko. Czy warto jest kupić XBOX360 slim 4gb + kinect ??

Pytam sie dlatego iż posiadam już PS3 i nie wiem czy warto też kupywać xboxa.

Zalezy mi by zagrać w pare gier na kinecta np. Star Warsy , Kinect Adwenture itp.

Prosze o odpowiedzi :)

Opublikowano

Wg. mnie xbox jest lepszy od ps3, ale to moja odczucia. Jeżeli masz fundusze i chcesz go mieć to kup. Na pewno nie będziesz żałował ale ja na twoim miejscu bym nie wywalał kasy na to żeby pograć sobie w kilka gier , mając pc'ta oraz ps3.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

nie pytam czy jest lepszy czy nie i tak wiem ze ludzie z działu xboxa mowią ze X jest lepszy a z ps3 mowia ze ps3 ;d ;) i zaraz rozpocznie sie wojna fanbojów :) dlatego chciałem napisac to w dziale xboxa byscie dali mi jakies argumenty ;p dlaczego warto .

Jestem napalony na tego xboxa lecz czy fajnie sie gra na kinecie bo widzialem tylko z youtuba ?? ;p

Opublikowano

xboxa jako konsolę wartko kupić, ale jeśli masz go kupić tylko dla kinecta, to lepiej nie kupuj.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Chcesz grać przez neta za free czy chcesz wywalać dodatkowy hajs za multika w grach?

Jeśli to pierwsze to PS3, jeśli 2 to xbox.

Dodatkowo zdaje mi się, że ps'ka jest bardziej intuicyjna, mniej zagmatwana, przyjaźniejsza dla gracza.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Jeżeli chodzi o casualowe gierki to kinect bije na głowę Move~ napisał fanboj ps.

Jeżeli masz na tyle kasy, że stać Cię na posiadanie dwóch konsol kup sobie xklocka :X.

Ja nawet jakbym miał tyle kasy i jedna z dwoch konsol, kupowanie drugiej byloby zbyt dużym wydatkiem, który mógłbym przeznaczyć na wiele bardziej potrzebnych rzeczy :F.

Jeżeli lubisz casualowe machanie przed ekranem to kup sobie, jednak tylko do xboxowych exclusivow i casualowego kinecta. Powodem jest to, że na ps3 multik jest w cenie konsoli bez pieprzenia się z abonencidłami :X

Opublikowano

Dodam że jak kupujesz xbox'a to masz kinecta i nic nie trzymasz po prostu grasz ...

A w Ps 3 masz takie coś że jakiegoś wibratora musisz w ręku trzymać :)

Opublikowano

Polecam ci kupić x'a :)

+ Kinect jest fajniejszy od Move

PS. Piszesz w dziale x'a czy masz go kupić wiec wiadomo że w tym dziale każdy powie że tak ;)

928011413476457403957.png

Opublikowano

DelagoX wiem własnie :P . Mam mova i powiem ze tak se sie gra;/ i dlatego chce kinecta . Nie mowie ze ps3 move to gowno lecz mi nie pasuje . Ja chwale obie konsole ;p bo gry mają łaczyc ludzi a nie dzielic ;p heh wielkie dzieki za odpowiedzi :) chyba kupie tego xboxa ;p najwyzej jak mi nie przypadnie to sprzedam ;p pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...