Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ACIII][Inne]Koniec Desmond'a?

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wczorajszej konferencji Ubisoftu Alex Hutchinson stwierdził, że czas Desmond'a Miles'a dobiega końca.

Oto, co Alex Hutchinson powiedział o serii AC

Czas Desmonda się kończy. Zawsze znajdzie się facet, który przeprowadzi was przez każdy odcinek serii, ale jego czas przeminął. Assassin's Creed był historią Altaira. Potem przybył Ezio, a teraz będzie Connor. Można zaangażować się w historię tych historycznych postaci, bez konieczności zrozumienia historii Desmonda. Myślę, że to co my już zrobiliśmy, ty musisz skończyć. Nie możemy myśleć o serii jak o Star Treku, tego nie można ciągnąć w nieskończoność. Nie zmienimy uniwersum, ale damy szanse dla nowej generacji. Sądzę, że Desmond musi się skończyć. Wiecie o co mi chodzi? Rzeczy, które są ciągnięte zbyt długo, staję się puste i nijakie. Prosimy, aby ludzie zapamiętali te siedem lat warte uwagi. To przypomina sytuację jakbyś kiedyś był w gimnazjum, a teraz kończysz liceum i zaczynasz studia. Najważniejsze jest to, abyś zapamiętał co robiłeś w gimnazjum.

Assassin's Creed III ma być zakończeniem 'żywota' Desmonda w serii, co może oznaczać, że w najnowszej odsłonie AC poznamy dużo lepiej naszego współczesnego asasyna.

A Wy wolelibyście, żeby Desmond został z nami na dłużej czy jednak trochę Wam się przejadł? Piszcie

Źródło: vg247.com

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Przejadł to trochę nie, bo jednak długo nim nie graliśmy ;D Po za tym On jest spoiwem dla całej fabuły serii AC. Osobiście wolę grać jego przodkami, ale czasami miło jest nim pograć ;)

1393461645-U349224.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja powiem tyle, niby jak miał się przejeść jak mało co nim graliśmy ponieważ seria ac skupiała się na historii przodków Desmona a nie nim samym. To tak jak bym wziął kanapkę do ust wypluł ją i powiedział, że już się najadłem. Ale jeżeli koniec Desmona znaczy jego śmierć to oby była widowiskowa. :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiedziałem,że kiedyś to zrobią , mi też się już przejadł ;P co do kolegi powyżej , jeżeli ludzie będą kupowac AC to czemu nie ;) na pewno będą .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cóż i tak długo Desmondem dane grać nie było, bo 90% gry to Altair i Ezio (requiescat in pace <3)... Ale co mi się w tej grze właśnie podoba, to to, że nie zrozumiesz ACR, bez grania w poprzednie części... Ta historia i różnorakość jest zajebista, ale mam nadzieję, że jeżeli wykończą Desmonda na dobre, to przynajmniej zrobią to tak, że gra na tym nie ucierpi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...