Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Beta Lol'a

rkoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam krótkie pytanie a raczej kilka krótkich pytań :

czy jeszcze jest beta league of legend's ? (chodzi mi o tą na której dostaje się 10k IP i 4k RP co niedziele )

do kiedy będzie trwała ta beta ?

czy mogę na niej poprostu od tak sobie zagrać czy musze zrobic nowe konto i sciągać jakiegoś Clienta ?

czy może mi ktoś powiedzieć do kiedy będzie trwała ta beta ?

Opublikowano

Beta jest na zawsze , na serwerze beta testujemy to co wychodzi w kolejnych patchach aby na globlane serwery patch wyszedł bez bugów.

Słyszałem że zablokowali rejestracje ale teraz nie wiem

Opublikowano

Beta będzie trwała jeszcze bardzo długo ; )

Do 24h od zrobienia konta dostaniesz te ip a potem co tydzien ale nie jestem pewien do tego czy co niedziele.

Musisz zrobić nowe konto i pobrać clienta.

Beta jest na zawsze , na serwerze beta testujemy to co wychodzi w kolejnych patchach aby na globlane serwery patch wyszedł bez bugów.

Słyszałem że zablokowali rejestracje ale teraz nie wiem

Nie wiem nic o zablokowanej rejestracji ale tydzien temu zrobiłem bezproblemowo konto : )

Opublikowano

Ja zrobiłem sobie konto na becie parę tygodni temu i chyba dalej można robić konta ;D

LM7fs.jpg

Opublikowano

Dopowiem tyle, że nie wolno grać podobno "od tak" tj. to serwer TYLKO do szukania bugów i testowania.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Dopowiem tyle, że nie wolno grać podobno "od tak" tj. to serwer TYLKO do szukania bugów i testowania.

Ja gram zawsze z kolegą i jakoś nie zostałem wyrzucony czy coś podobnego ;d

LM7fs.jpg

Opublikowano

założyłem konto i aktualizuje Clienta jak dobrze bedzie to macie LIKE .

a co mi tam to nie boli i tak dam wam LIKE !

Opublikowano

Zablokowanie rejestracji jest chwilowe, było 10 dni temu, a ja zrobiłem równy tydzień temu. Widzę, że teraz znowu to nie wiem.

czy jeszcze jest beta league of legend's ? TAK

do kiedy będzie trwała ta beta ? Na zawsze

czy mogę na niej poprostu od tak sobie zagrać czy musze zrobic nowe konto i sciągać jakiegoś Clienta ?, Przeczytaj tuta, napisanego przez Farex'a

czy może mi ktoś powiedzieć do kiedy będzie trwała ta beta ? Odpowiedź masz w 2 pytaniu =)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...