Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL- Bocenie =)

trialend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam kilka pytań dotyczących bocenia na PLu.

Chciałbym zacząć od 0 i używać moda-> waithack oraz expbota jak gdzieś idę.

Tu moje pytania.

1. Jak będę bocił i wbije 40lv, i po wbiciu 40lv nie będę korzystał z bota to mogę spokojnie grać, bez obaw o bana?

2. Na jakim serwerze PL najlepiej bocić? Zastanawiam się nad Solarem - Onyksem. Na onyksie gra mało osób co wiąże się z większymi spotami oraz mniejszą ilością ludzi (nie będą mnie wysyłać do supportu) Na Solarze więcej ludzi i niby taniej, ale nie wiem czy tam się opłaca grać bo zapewne spoty pozajmowane.

3. Czym grać do botowania? Surą WP czy Wojownikem Body?

4. Jak rozdawać skille i staty w surze WP do bota?

5. Jak zarabiać na bocie?

6. Jakie cheaty używać? Podajcie linki.

7. Jak zabezpieczyć odpowiednio clienta w tych czasach?

8. Używanie SH na modzie jest bezpieczne? czy dostane bana?

9. Gdzie bocić od 1 lv do 40, proszę o dokładną rozpiskę :)

10. Ile zajmie mi bocenie od 1 do 40lv bez Eq?

11. Podajcie wszystko co mi potrzebne będzie do zabezpieczenia przed banem :)

Więcej pytań nie pamiętam, ale na pewno coś się jeszcze znajdzie. Puki co odpowiedzcie mi na te pytania =)

1355504898-U363840.png

Opublikowano

1. Jeżeli nikt Cię do tych czas nie złapię to Tak

2. Candia, dobre ceny bardzo mało osób, GM rzadko co zawita.

3. WP

4. staty, inta i wit. skile, czarowane, ochronka, strach

5 .Fb

6. m2bob.eu imetin2mod.tk

7. Jeżeli chodzi o hs nie masz się o co martwić te boty mają obejście.

8. Dostaniesz jak ktoś Cię złapie.

9. ehh do 15 to raczej sam bij. albo nawet 20 od 20 do 30 w m2 od 30 do 35+ na ezo od 35 orki a potem BO

10. Nie mam pojęcia ;d

11. Używaj tylko m2bob i bana nie bd/

Opublikowano

Tu moje pytania.

1. Jak będę bocił i wbije 40lv, i po wbiciu 40lv nie będę korzystał z bota to mogę spokojnie grać, bez obaw o bana? Hmm, raczej nie, chyba że coś w logach zostanie...

2. Na jakim serwerze PL najlepiej bocić? Zastanawiam się nad Solarem - Onyksem. Na onyksie gra mało osób co wiąże się z większymi spotami oraz mniejszą ilością ludzi (nie będą mnie wysyłać do supportu) Na Solarze więcej ludzi i niby taniej, ale nie wiem czy tam się opłaca grać bo zapewne spoty pozajmowane. Na s26 spoty są pozajmowane i wieksza szansa iż ktos Ciebie zgłosi. Ale co tam, graj. Mój znajomy postawił postac 34lvl na pustyni i mu wyexpił 49lvl. Ma dzis 61 i gra dalej...

3. Czym grać do botowania? Surą WP czy Wojownikem Body? A kim wolisz? Na woja trochę droższe eq i ku.

4. Jak rozdawać skille i staty w surze WP do bota? 2int 1 wit Czar. Ostrze-->Zbroja-->Strach/WIR-->typowo pod exp.

5. Jak zarabiać na bocie? Postawić postać w m2 na ok 22lvl i dropic marmurki, podczas expienia beda dropić, a po 30lvl postawić FB

6. Jakie cheaty używać? Podajcie linki. KamerMod, reszte poszukaj sam.

7. Jak zabezpieczyć odpowiednio clienta w tych czasach? Jeszcze nie znaleziono raczej czegos co ochrania przed HS. Mogę się mylić.

9. Gdzie bocić od 1 lv do 40, proszę o dokładną rozpiskę :)1-10m1 11-15/17 Zapry 18-25 m2 dzikusy, mozesz nawet do 30, potem dolina lub pustynia.

10. Ile zajmie mi bocenie od 1 do 40lv bez Eq? 2 tygodnie i wiecej

11. Podajcie wszystko co mi potrzebne będzie do zabezpieczenia przed banem :)

Więcej pytań nie pamiętam, ale na pewno coś się jeszcze znajdzie. Puki co odpowiedzcie mi na te pytania =)

Opublikowano

odpowiedzi up sa dobre ale odpowiem Ci na pytanie 11:

jezeli bot powraca do respu od poczatku mapy ustaw go tak by nie przechodzil przez "potoki" gdyz to sie rzuca w oczy i moze byc na tym ban

Opublikowano

Proszę mi jeszcze powiedzieć, czyli jak będę używał tylko m2bob oraz metin2mod to nie trzeba nic zabezpieczać? HS sam się zabezpieczy na 100%? Nie będzie wysyłał logów?

Powiedzcie bo nie wiem czy już stawiać czy nie :)

1355504898-U363840.png

Opublikowano

1. Raczej tak.

2. s8

3. sura WP

4. skille - czarowane, zbrojka, strach, wirek, staty - 2INT : 1WIT

5. sprzedawaj drop

6. m2bob, kmrmod

7. blokada hd.

8. to samo co z botem.

9. Expij tam, gdzie bot nie będzie padał ;p

10. tydzień, dwa

11. szukaj szukaj ;)

PS: grałem kiedyś na s8. polecam.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Tu moje pytania.

1. Jak będę bocił i wbije 40lv, i po wbiciu 40lv nie będę korzystał z bota to mogę spokojnie grać, bez obaw o bana?

Hmm, raczej nie, chyba że coś w logach zostanie...

2. Na jakim

serwerze PL najlepiej bocić? Zastanawiam się nad Solarem - Onyksem. Na onyksie gra mało osób co wiąże się z większymi spotami oraz mniejszą ilością ludzi (nie będą mnie wysyłać do supportu) Na Solarze więcej ludzi i niby taniej, ale nie wiem czy tam się opłaca grać bo zapewne spoty pozajmowane.

Na s26 spoty są pozajmowane i wieksza szansa iż ktos Ciebie zgłosi. Ale co tam, graj. Mój znajomy postawił postac 34lvl na pustyni i mu wyexpił 49lvl. Ma dzis 61 i gra dalej...

3. Czym grać do botowania? Surą WP czy Wojownikem Body?

A kim wolisz? Na woja trochę droższe eq i ku.

4. Jak rozdawać skille i staty w surze WP do bota?

2int 1 wit

Czar. Ostrze-->Zbroja-->Strach/WIR-->typowo pod exp.

5. Jak zarabiać na bocie?

Postawić postać w m2 na ok 22lvl i dropic marmurki, podczas expienia beda dropić, a po 30lvl postawić FB

6. Jakie cheaty używać? Podajcie linki.

KamerMod, reszte poszukaj sam.

7. Jak zabezpieczyć odpowiednio clienta w tych czasach?

Jeszcze nie znaleziono raczej czegos co ochrania przed HS. Mogę się mylić.

9. Gdzie bocić od 1 lv do 40, proszę o dokładną rozpiskę

:)

1-10m1 11-15/17 Zapry 18-25 m2 dzikusy, mozesz nawet do 30, potem dolina lub pustynia.

10. Ile zajmie mi bocenie od 1 do 40lv bez Eq?

2 tygodnie i wiecej

11. Podajcie wszystko co mi potrzebne będzie do zabezpieczenia przed banem

:)

@cytowany pan sieje herezje gówno wie ;)

1. Co ma w logach zostac? -.-

2.Wybieraj serwery gdzie jest mniej niz 3GM.

3.Sura WP lepszy do bocenia.

4.Tutaj dobrze napisal

5.Do 50 gówno zarobisz taka jest prawda marmurki gowno warte. Wbij 50 to jest tyg roboty na m2bobie i expij poprostu bodzie beda leciec.

6.M2bob. KamerModem bedzie bil 70 w 4 miechy -.- a nie w 2,5 tyg.

7. Boty same w sobie blokuja.

8.Jest bezpieczne. Jak nei przesadzasz.

9.Do 30 lvl wiesz gdzie expic. potem do 37 expisz na slabych ezotach do 42 idziesz na orki przed BO na BO do 55 potem idziesz do v1 61/65 tam siedzisz(ja do 69 siedzialem jakos na m2bobie) do v2 idziesz do 75 wbijesz 75 robisz miesje na krwisty idziesz do groty i tam expisz.

10.40 lvl? 2 dni -.- w 2,5 tyg ciaglego bocenia (bez nocy) wbijesz bez problemu 65-69.

11. Ogarniać i myśleć kiedy i gdzie może być GM.

Opublikowano

@cytowany pan sieje herezje gówno wie ;)

5.Do 50 gówno zarobisz taka jest prawda marmurki gowno warte. Wbij 50 to jest tyg roboty na m2bobie i expij poprostu bodzie beda leciec. Lepiej już małże łowić niz dropić te bodzie na bo/v1

9.Do 30 lvl wiesz gdzie expic. potem do 37 expisz na slabych ezotach do 42 idziesz na orki przed BO na BO do 55 potem idziesz do v1 61/65 tam siedzisz(ja do 69 siedzialem jakos na m2bobie) do v2 idziesz do 75 wbijesz 75 robisz miesje na krwisty idziesz do groty i tam expisz. Do 69lvl siedziales na bocie w v1? Po co? heh W v1/v2 nie opłaca się siedzieć na botach ponieważ szybko bana wyłapiesz, nie trudno o takiego w takim miejscu

10.40 lvl? 2 dni -.- w 2,5 tyg ciaglego bocenia (bez nocy) wbijesz bez problemu 65-69. Zauważ, że zaznaczył, że zaczyna gre na tym serverze bez eq -_-. Pewnie nawet nie wbije 55 :P

PS. I jak, odpoczełeś przez te 3dni?

Opublikowano

Małż stoi na twierdzy po 5kk rybka po 300k a bodzio w jinno 40kk. A dropiac bodzie expisz odrazu.

Bana ? Trzeba uważać w m2bobie sa funkcje do anty bana ^^.

Eq +6 leci na standardzie w m2bobie wlacza sh one hit jak wojem to one hand predkosc daje na 500 i leci ^^.

Ps.

Taa odpocząłem ^^ nawet lajki zgarnąłem za to co napisałem :D

Opublikowano

1. Jak nikt cie nie zauważy to tak

2. Gromo, Elares

3. WP

4. staty, inta i wit. skile, czarowane, ochronka, strach

5 .Fb

6. m2bob.eu metin2mod.tk

7. zainstaluj hs i boć

8. Dostaniesz jak ktoś Cię złapie, nakręci

9. dobij sobie godny level, żeby często nie zmieniać expiwiska (30 wystarczy)

10. tydzień.

11. Używaj tylko m2bob

1343817120-U262310.png
Opublikowano

jezeli juz nabijesz lvl taki jaki chcesz to radze ci zrobic po tym przerwe w metku i nie logowac sie z 2 tygodnie w ogole i potem po przerwie zaczac znowu grac bez hakow/botow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...