Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem ]ze stworzeniem własnego serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co kilka miesięcy próbuję zrobić własny serwer przez hamachi , niestety bez skutków. Problem tkwi w tym , że większość filmików,plików serwerowych czy też programów niezbędnych do stworzenia serwera z google już wygasła bądź nie może się "dogadać" z innymi . Na tej stronce znalazłam już kilka poradników i plików serwerowych jednak chciałabym prosić aby ktoś wytłumaczył mi krok po kroku . Kolejno np , pobierz NaviCat z tej strony (link) , pliki serwerowe polecam te (link) , hamachi z tąd (link) . Wszystkie pliki pobrane zapakuj do jednego foldera . Następnie odpal pliki serwerowe , do tych plików które ja poleciłem napisz hasło (podajesz) . Jeśli czarny ekran już się załadował piszesz (podajesz co piszesz) następnie klikasz enter i wpisujesz (podajesz co piszesz) . Zamknij pliki serwerowe . Teraz otwórz NaviCat . itd ....

Zależy mi na tym aby napisane było krok po kroku - jak dla blondynki z zerowym % mózgu :))

Proszę nie podawać mi stron gdzie jest kilka plików serwerowych tylko te na których będziesz tłumaczył/a (np. pliki by Ashavia i link do pobrania a nie link gdzie jest do wyboru kilka plików) . Megauploader czy jak mu tam nie działa -.-

Proszę , zrobi ktoś taki poradniczek ? Wystarczająco dużo już zaśmieciłam forum internetowych a nigdzie odpowiedzi nie podali :(

Opublikowano

No tylko, że poradniki na tym forum są właśnie krok po kroku? NIestety, ale tego uprościć się już nie da, a z videotuta mozesz skorzystać nawet jeśli linki w opisie już wygasły wystarczy, że wejdziesz w ten temat i możesz po prosić o upload ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/554543-inneupload-plikw-tworzenie-serwerw/

A z videotutów polecam ten :

http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-wlasny-priv-serwer-metin2

Ps. Powodzenia ^_^

fea.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...