Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

soccer - Online robogame

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś chciałbym zaprezentować pierwszy z moich "serwerów viawww" pliki są "zabezpieczane" w obecnej chwili. każdy kto ma ochotę pomóc udoskonalać projekt ( za darmo w czasie wolnym, na określony termin) otrzyma "konto vip" za darmo :P nie jest to zbyt "super oferta" jednak ja również nie będę wymagającym. gdyż narazie chodzi o 100% zabezpieczenie wszystkich większych luk. m.in. sql inejection

zacznijmy o grze:

Nazwa: Soccer

Opis: Wciel się w menagera. zrób własny klub, wykup zawodników, traf do ligi, obserwuj drużyny przeciwne.

Link: http://robotek019.oliwy.net/scooter - wiem błąd miało być soccer lecz jest scooter

Zapraszam do opiniowania. pierwsze 3 opinie (pozytywne, wyrażające chęć grania otrzymają kod VIP na PW)

dałbym za negatywy też ale :P skoro mówisz że: po co tego jest dużo, po ch*j taka gra, Pfff.. następny gotowiec.. itp. raczej grać nie będą więc po co im vip ;p

od siebie życzę miłego grania, i proszę o pomoc. gdyż w php mistrzem nie jestem i uczę się "podstawy" dlatego jak widać na index pierwsze błędy ;p które staram się naprawić.

ehh rozpisałem się. życzę jeszcze raz wszystkim graczom udanej gry i miłej!

Nieregulaminowa sygnatura.

Specjalista
Opublikowano

error

[b]Warning[/b]: session_start() [[url="function.session-start"]function.session-start[/url]]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/robote/domains/robotek019.oliwy.net/public_html/scooter/index.php:1) in [b]/home/robote/domains/robotek019.oliwy.net/public_html/scooter/index.php[/b] on line [b]7[/b]

[b]Warning[/b]: session_start() [[url="function.session-start"]function.session-start[/url]]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/robote/domains/robotek019.oliwy.net/public_html/scooter/index.php:1) in [b]/home/robote/domains/robotek019.oliwy.net/public_html/scooter/index.php[/b] on line [b]7[/b]

Po mojemu wyszło że nie możesz wysłać sesji ogranicznik pamięci ;p -> nie wiem, nie spotkałem sięz tym błędem .

A nagłówki zosał przesłane ;)

Specjalista
Opublikowano

Nie kupuj tego z viawww , bo to jest syf ...

Tzn nie jest złe, ale za te pieniądze to znajdziesz darmowe pliki i podrobisz je delikatnie ;)

Opublikowano

ok, właśnie zauważyłem sporego faila ;p

nie można powołać do składu gdyż trzeba wybrać pozycję a pozycji nie ma gdzie wybrać :P

ale tego heroica jednak kupię gdyż ten silnik sam w sobie na demo już mi podpasował a podobnych nie widziałem

Specjalista
Opublikowano

Nie chce nic reklamować, lecz tylko pomóc

Patrz tutaj na ten silnik

http://wortal.gammo.pl/index.php?strona=silniki&id=20

Ma ładniejszy skrypt mapy od tego w heroic ;)

A reszta to jest do zrobienia jako 'formalnosc' ;)

Nie wydawaj kasy na darmo ;)

Jak nie masz ci zrobić z funduszem a chcesz go dobrze przeznaczyć , pisz to sie dogadamy ;)

Opublikowano

Ooo widzę lepszy ;p i za darmo :P

ad oferty cóż jak będę miał jakiś ambitny pomysł to chętnie się zgłoszę :P

Specjalista
Opublikowano

Tego jest masa, można coś sensownego poskładać z kilku silników ;))

Takie silniki jak oni tam piszą na gryviawww to ja bym sam mógł napisać, tylko gorzej z oprawą graficzną, bo nie jestem w tym jakiś twórczy, a wręcz przeciwnie taki 100% laik ....

Opublikowano

fajny by był klon howrse i the westa ;p te dwie gry jako klon choć słyszałem że ktoś napisał klona the westa i :P $$ :P płaci bo the west gnębi w zarodku privy :P

Specjalista
Opublikowano

ale żeby napisać kolna któreś z gry, to trzeba ją poznać ;)

Jak działa to i tamto i dopiero można brać się za prowizorycznego klona ;)

Opublikowano

tak od tematu chwilkę. ma ktoś darmową db ;p mijając db4free (nie działa mi, wchodzi do phpmyadmin i koniec wczytuje bez końca)

bo stawiam na serwerze grę numer 2 economy (zakupiona z jednego smsa razem z soccerem )

Oto kody VIP:

1.4554

2.2435

3.1526

jeżeli te kody przestaną być aktywne dodam jeszcze 2!

Specjalista
Opublikowano

baze możesz założyć na darmowym hostingu ;)

A pliki mogą być na innym hoscie ;)

Opublikowano

wiem tak mam soccera zrobionego ale gdzie :P bo baza na soccer miała tylko jedną bazę :P a ja potrzebuje jeszcze jednej

Specjalista
Opublikowano

każdy darmowy hosting oferuje darmową 1 baza ;)

Przykładowo

masz konto na

1 darmowy host = 1 baza = silnik

Ale możesz mieć więcej tam silników , tylko problem że miejsca brakuje.

A jeżeli brakuej to zakładasz kolejne konto i tylko tam exportujesz baza od silnika, którego masz na 1 hoscie i ustawiasz połączenie ;)

Opublikowano

Zapraszam do grania

błąd z składem obecnie można rozwiązać zmniejszając powiększenie strony (CTRL + Scrool look) do ok. 75%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...