Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...chciałbym wam przedstawić problem, który doświadczyłem po sciągnięciu AvalonV2.Pobrałem klienta wszystko ładnie się wypakowało, zaktualizowałem wszystko zostało prawidłowo zrobione, ale gdy odpalam metka to po 1 sekundzie odrazu się wyłącza...powiem że z klientami np Ravi nie mam takiego problemu..proszę o pomoc z góry dziękuje.

Opublikowano

najwidoczniej cos spiepszyli.

w cliencie jest plik co się nazywa sysser.txt

wklej go tu w code i spoiler

takie cos

[/code]

[spoiler]
[code]

[/spoiler]

Opublikowano

tam jest aktualizacja i właśnie o to chodzi że gówno ona daje...ciągle się wyłącza

Opublikowano

tam jest aktualizacja i właśnie o to chodzi że gówno ona daje...ciągle się wyłącza

tylko ty masz taki problem, to nie pograsz tyle powiem.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

hmm...znam 4 osoby z tym samym problemem...a pozatym jak nie próbujesz pomóc po co sobie posty nabijasz:D

Opublikowano

Nic nie spieprzyli w kliencie bo wszystkim działa, przeinstaluj i pobierz najnowszego launchera/patchera.

lol?

to autopatcher powinien to wszystko pobierać,

po co robić autopatchera jak trzeba pobierać coś?

no naprawdę genialnie zrobione, nie można włączyć gry,

dużo osób mówi że na serwerze jest masa bugów.

ja bym nie tracił na ten serwer czasu tylko wbił na coś bardzie profesjonalnego typu tiveria albo balmora.

teraźniejszy avalon to nie to samo co 2 lata temu...

Opublikowano

o to chodzi że na balmorze oraz riveri osiągnąłem 90% tego co jest możliwe...nie ma już gdzie grać...pewnie zaproponujesz ravie ale to jest serwer taki sam jak balmora z lekką zmienioną fabuła...ale nic specjalnego:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...