Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MOD][22.07.12] WarRock_Mod_by_weeedx v.2

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319394218-U173186.png

WarRock_Mod_by_weeedx_v.2

1319394209-U173186.png

Druga wersja mojego moda  Poprawiłem kilka elementów i dodałem kolorki w grze.

1319394236-U173186.png

1319394245-U173186.png

WIN 7 32-BIT

1319394199-U173186.png

http://imageshack.us/photo/my-images/836/skan1m.jpg/

1319394189-U173186.png

http://speedy.sh/D9hTy/WarRock-Mod-by-weeedx-v.2.zip[/color]

ejjjj ! nie nie fair.... ja dziś zrobiłem identycznego -.- teraz musze all zmieniać :P co do moda to nawet ładny ;) łap zasłużonego like ;)

Bywa :D to jest moja druga wersja i są tylko poprawki więc.. :D

No proszę, mod zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Nie będe niczego wytykać bo mam specyficzny gust kolorów :P

Ja w sumie nie wiem czy się wyrobie z moją następną publikacją bo w środę wyjeżdżam na cały sierpień.

Ja właśnie czekam na jakieś propozycje zmian :D uczę się więc każda uwaga mi pomoże. Będę czekał z niecierpliwością ;)

Opublikowano

No proszę, mod zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Nie będe niczego wytykać bo mam specyficzny gust kolorów :P

Ja w sumie nie wiem czy się wyrobie z moją następną publikacją bo w środę wyjeżdżam na cały sierpień.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Mam jedno zastrzeżenie. Nie podoba mi się to że zaznaczyłeś wszystko i dałeś na zielono. Ale tak to luz.

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Mam jedno zastrzeżenie. Nie podoba mi się to że zaznaczyłeś wszystko i dałeś na zielono. Ale tak to luz.

Słuchaj, no nie chciałem uzyskać efektu że w jednym miejscu kolor jest ciemniejszy a w drugim jaśniejszy bo to nie było by zbyt estetyczne ;) Zdaję sobie sprawę z tego że to jest najmniejsza linia oporu pomalować wszystko razem ale chyba nikt nie robi na zasadzie że maluje każdy szczegół z osobna :P

Opublikowano

No tak. Nie że Cie tu obrażam , bo też nie dawno próbowałem zrobić jakiegoś moda. Następna wersja była by dobra jeśli zrobiłbyś coś takiego jak ja: Że np ready jest ciemne a jak wciśniesz ready to jaśniejsze. Ale to tylko takie moje gadanie.

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Ja w Distinctive starałem się wybalansować kolory bo malowałem wszystko oddzielnie ale robiłem go nocą więc nie do końca są wybalansowane tak jak powinny. Jedne były ciemniejsze od drugich ale w końcu się w miarę udało, no ale cóż... Trochę więcej pracy ale rezultaty zadowalające :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

No tak. Nie że Cie tu obrażam , bo też nie dawno próbowałem zrobić jakiegoś moda. Następna wersja była by dobra jeśli zrobiłbyś coś takiego jak ja: Że np ready jest ciemne a jak wciśniesz ready to jaśniejsze. Ale to tylko takie moje gadanie.

No ale dokładnie tak jest ;) Po wciśnięciu ready jest jaśniejsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...