Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wybór auta za Boosty

xerox1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie i Panie ;).

Otóż dzisiaj przed 2 godzinami dostałem od kuzyna konto w NFS World. Ma ono 9 lvl. W garażu jest tymczasowo Cayman R (wypożyczony z prezentu, tak mi mówił), Lexus Is350. Ale przed chwilą zauważyłem że jest na nim 4500 punktów Boost. I teraz toczą się 2 pytania z mojej strony ;):

1. Jaki samochód z klasy 3 wziąć?

2. Czy na tak małym levelu opłaca się to robić?

Dzięki za poświęcony czas, pozdawiam GRENNGRASS (taka nazwa w grze) :)

Opublikowano

Według mnie nie ma sensu, żebyś przy tak niskim LVL'u kupował wóz z klasy 3, bo i tak przy tym LVL'u masz jeszcze na mapie niewiele wyścigów dla wozów w tej klasie.

Masz akurat wystarczająco boostów, by kupić sobie dwa najlepsze wozy z klasy 1 i 2.

Z klasy pierwszej kup sobie Toyotę MR2, kosztuje 1500 boost, zdecydowanie najlepszy wóz z 1 klasie.

Z klasy drugiej kup sobie BMW M3 Sport Evolution, kosztuje 3000 boost, bezkonkurencyjny w klasie 2.

Tym sposobem będziesz miał już dwa najlepsze wozy w swoich klasach, na wóz z T3 przyjdzie jeszcze czas.

Opublikowano

a do którego levela expić mr2? a na którym zacząć jeździć bmw? wielkie dzięki za pomoc... sorki za błędy ortograficzne ale piszę z telefonu

Opublikowano

Cały czas :D

Graj nią ucieczkę drużynową ALL IN, tam najszybciej wbijesz LVL.

Po prostu wbij sobie LVL na ALL IN'ie i z czasem na mapce będziesz miał coraz więcej wyścigów, a wóz 2 klasy zawsze się przyda.

Najlepiej jeździć BMW wyścigi, w nich jest bezkonkurencyjna w swojej klasie.

Opublikowano

Czyli toyotką jeździć ucieczkę druzynową? a BMKĄ wyścigi? Dzięki wielkie za pomoc ;) Jeszcze jakbym mógł prosić o jakieś wskazówki dotyczące gry byłbym wdzięczny ;)

Opublikowano

To znaczy wiesz, Toyota jest w klasie pierwszej tak samo bezkonkurencyjna jak BMW w klasie 2, tylko że w 1 klasie najbardziej opłacalnymi zawodami są ucieczka drużynowa all in. Toyota do wyścigów jest super, też możesz się nią w nich z powodzeniem ścigać, tylko podsunąłem propozycję z all in, bo to najlepszy sposób na szybki exp w grze.

BMW też do wszystkiego się nada, do pościgów i wyścigów.

Jeśli grałeś w Most Wanted lub Carbona to trasy w Worldzie nie będą ci obce ;).

Opublikowano

Ja przegrałem wszystkie NFS'y zaczynając od Underground'a po Shifta ;) A co to jest all in? Bo ja mam tego nfs po Polsku więc nie kumam :D

Opublikowano

ALL IN to nazwa ucieczki drużynowej dla klasy 1, aktualnie najlepszy i najszybszy sposób na reputację i kasę w Worldzie.

Tą ucieczkę jeździ masa osób i zawsze jest na niej z kim pograć.

@DOWN

Spox, służę pomocą.

Opublikowano

Flin masz racje ale ja osobiście kupilem samochód z klasy 3 na 11lv i jest dobrze !! może troche mało tych map jest ale np: po wbiciu 14lv odblokuje sie mapka stadium & HWY 99 gdzie auta z klasy 3 są zdecydowanie do niej przystosowane :)

Opublikowano

Flinn power, sam w temacie z autorem :)

a Ty mateu5z-temat do zamknięcia, nie udzielaj juz się :x

prosz...

Zamykam

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...