Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze słuchawkami :/

XxNero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem, mam słuchawki dokanałowe i ostatnio zabrudzila mi sie ta gumka do uszu dosc powaznie wiec postanowilem ja umyc. Zdjalem gumke ze sluchawek i umylem ja , poczekalem az wyschnie oraz zrobilem to z drugą gumką. Problem polega w tym ze kiedy nastepnie wlozylem gumke na sluchawke to dzwiek byl o wiele cichszy niz uprzednio i praktycznie nie bylo bassu.

Podejrzewam, że prawdopodobnie gumki nie wyschnely dobrze i woda dostala sie do srodka sluchawki :s

Czy moge jakos przywrocic moje sluchawki do stanu przed umyciem ? bo nowe sluchawki kosztuja ok 80-90 zl :/

Bardzo prosze o szybką pomoc i z gory dziekuje !!

Opublikowano

@up

A co mu da zdjęcie gumek z nowych i nałożenie na stare?

@topic

Połóż je na grzejnik i niech sie suszą (tak,tak, wiem że w wakacje nikt nie pali w piecu) może coś pomoże, lub suszarka.

I napisz czy poskutkowało to będziemy dalej kombinować.

Pozdrawiam

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

nie może wysuszyć byle jak! pognie przez suszenie jeszcze bardziej cewki które sa papierowe, suszyć powinno się w stałej temperaturze i podwyższonej wilgotności

w sumie jak widać z opisu lepiej kupić nowe i uważać na przyszłość

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...