Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]Przechwycenie Buttona i Textboxa z pliku html + Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 pytania i potrzebuje pomocy...

1.Mam Plik Html i tam jest TextBox i Button jak zrobić żeby program je przechwycił ale bez webbrowsera...

2.Zrobiłem Program Chat... Nom i sa 3 formy..... Login + Menu + Chat No jak jest login i wpisuje mój nick, Klikam dalej... są zajebiste lagi...

10 sec czekania ... później jak klikam na Chat to wgl nic robić nie mogę taki lag w programie jest. Pracowałem nad tym długo i potrzebuje odpowiedzi jak mogę usunąć tego laga.

2073018596.png

NIE PISZE POPRAWNIE PO POLSKU

Opublikowano
2.Zrobiłem Program Chat... Nom i sa 3 formy..... Login + Menu + Chat No jak jest login i wpisuje mój nick, Klikam dalej... są zajebiste lagi...

10 sec czekania ... później jak klikam na Chat to wgl nic robić nie mogę taki lag w programie jest. Pracowałem nad tym długo i potrzebuje odpowiedzi jak mogę usunąć tego laga.

Masz chujową optymalizację. Najlepiej popraw wszystko

1.Mam Plik Html i tam jest TextBox i Button jak zrobić żeby program je przechwycił ale bez webbrowsera...

musisz napisać własny webbrowser

Opublikowano

po co wlasny webbrowser... ja chce tylko zeby program wczytywal plik html a tam jest tylko button i textbox... napewno da sie jakos :/

2073018596.png

Opublikowano

Często tak jest jak używa się standardowego webbrowsera(). Lepiej jest spędzić przed kodem parę minut dłużej i znaleść inne rozwiązanie niż używać standardowego webbrowsera który przypomina starego IE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...