Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie zachować pliki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;3 Mam takie pytanie odnośnie mojego laptopa. We wtorek będę przenosił się z XP xD na win 7, ale chciałbym zachować moje niektóre pliki i programy z dysków itd. Niestety, jest tego za dużo żeby zmieścić na pendrive-y czy płytki.. Czy jest możliwość wrzucenia tego na jakiś hosting, albo coś?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na jakiej zasadzie to działa? Wytłumaczysz mi? :)

Nie wytłumaczę bo sam nie wiem , tylko pan od informatyki nam coś o tym pierdolił że można sobie tam pliki przechowywać :D

Zresztą zarejestruj się tam i sprawdź Windows live

Cześć.

Opublikowano

po zmianie systemu i tak gry nie beda ci dzialaly

tzn. bedziesz musial instalować na nowo

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wiem, ale np. fifa12 wole sobie instalke mieć, screenshooter wole mieć, photoshop wole mieć, także wiesz. Jeśli instalki zapakuje w rar i wrzuce na jakiś hosting, a potem pobiore i zainstaluje na nowym systemie to będzie działać?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Powiedz, że masz jedną partycję to pierdolnę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wiem, ale np. fifa12 wole sobie instalke mieć, screenshooter wole mieć, photoshop wole mieć, także wiesz. Jeśli instalki zapakuje w rar i wrzuce na jakiś hosting, a potem pobiore i zainstaluje na nowym systemie to będzie działać?

Jeśli to instalki to nie ma problemu ;)

Cześć.

Opublikowano

człowieku w biosie przy instalowaniu windowsa masz wybór na która partycje instalujesz wybierasz C , na D przenosisz wszystkie pliki... boże.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

a po co w ogóle ruszać ? przecież instalka w7 nigdy nie kasuje ani nie usuwa żadnych plików z dysku , wiadomo o ile jakiś debil przy instalacji nie da sobie formatowania dysku przy instalacji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...