Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Paczkę modyfikacji 1.2.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby ktoś dla mnie zrobic paczkę modyfikacji ? Najlepiej , żeby paczka zawierała następujące mody :

WIĘKSZOŚĆ JEST ZAWARTA W YOGBOXIE> DODAJCIE TYLKO TE , KTÓRE UWAŻACIE ZA FAJNIE I OCZYWIŚCIE TE , KTÓRE SĄ KOMPATYBILNE

Napiszcie jakie mody są ze soba nie kompatybilne to powiem ktorę nie dawać do paczki. Za wykonanie packa dam 15 like

1361453243-U739101.png

Opublikowano

widzę , że nie ma sensu prosić o paczkę , ponieważ ciężko dobrać parę fajnych modów , bo większość będzie nie kompatybilne , ze sobą. Możesz mi napisać , które mody nie sa ze sobą kompatybilne? Równie dobrze może być paczka podobna do yogboxa , byle by była na no-premium

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jeśli chcesz to mogę Ci zuploadować za te like'i taką paczkę(podstaw typu modloader nie wymieniam):

Assembly mod

Thaumcraft

EE

Better dungeons

Millenaire mod

Uranium mod

Keep item to ded

Battle Towers

Timber

Optifine

Rei's Minimap

Craft Guide

Twilight Forest

Mo's Creatures

Minecolony

High(czy jakoś tak) enchanting + enchanting plus

Pam's Hervest

Extented Workbench

Jeszcze pewnie kilka modów tam jest więcej(jest chyba 21), a tutaj chyba tylu nie wymieniłem.

Niestety próbowałem na różne sposoby i modów typu more ores nie mogłem tam dodać;/

Jak masz jakiś ciekawy mod do dodania to pisz tutaj dodam do paki jeśli będzie kompatybilne.

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...