Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Skilowanie palkiem

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar wrócić do gry na rl tibi i zastanawiam sie nad palkiem .. tylko nie wiem gdzie ja mam nim skilowac i czym bo tak na prawde palkiem zawsze grałem na ots nigdy na rl- no moze nie swoim harem a teraz chce od 0 swojego wbić ? Co polecacie i jakie eq najlepiej na niego ? Kase mam wiec to nie problem.. bedą lajki a i bede grał na serwerze PvP

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Eq sobie mozesz kupic: bohy,pall armor,zaon helmet albo demon helmet,zaon legs lub blue legs, mms albo demonke.Polecam cos ci z tego na maly lvl o te lekkie eq ci sie przyda.A skilowac to do 30-40 skill z spirek na full defie na trolach jakis ,a potem z kamieni na roty jakies, jak wbijesz tak z 50-55 shileding i eq jakies to na slimy mozesz leciec.

Opublikowano

Oto chodziło a polecasz jakiś fajny serwer OPEN PVP ? MYSLE NAD FORTERĄ

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Rafi nie wierze co Ty piszesz :O grałeś kiedyś palkiem wgl?

Co do eq na poczatek skillowania nos lekkie eq żebyś mógl brać sporo spearek. do 50/55 dist Skill na Trollach obowiązkowo!

Do 70/75 ze small stonek slimy lub na monku jak masz kumpla ms/ed a pózniej lecisz expic.

Od 30 lvl radze mieć "Bohy, Blue Legs, Paladin Armor, Vampire Shield, Crown helmet" << lekkie eq które jest ważne dla palka aby mógł założyć dużo rs.

I Od 30 lvl na takich skillach np 75 i eq takim jak napisałem i oczywiście jak bedziesz mial pacc do 45 siedź na Tombach ale przeskakuj z nich na coraz to lepsze.

Pózniej radze yalahar zrobić i isc na zombie, bardzo fajny exp i kasa tez niezła pod warunkiem, że będziesz robił lootbagi. od 55lvl masz Power bolt i lecisz na bog raidery, Przy okazji taskujesz sobie mutated tigery. I od 70lvl wyrmy do 100 albo większego jak chcesz:)

Podsumowywując:

Skill do 50/55 Trolle, pózniej do 75 monk albo slimy.

Od 30lvl eq Bohy, Blue Legs, Paladin Armor, Vampire Shield, Crown helmet.

Na większym proponuje Bohy, Zaoan Legs, Paladin armor, Demon or Mastermind Shield, Royal Helmet << to tak od 60-65Lvl

Serwer OPEN PVP, Hmm Zapraszam na Kyre lub Thorie :)

graphic.png

Opublikowano

Ja polecam na start trolle ze spearami full def powinieneś do 50 do skillować na takich skillach można expić do 20 potem kupujesz dobre eq i idziesz na slimy z kamykami .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

na palka na start polecam ci najpierw skille 65 lub 70 jak ci sie chce . Eq to powiem ci jakie ja mam od 10 lvl :) steel lub dark helmet , belted cape potem jak uzbierasz 2 cc to pall arm , plate legsy jak uzbierasz 1.5cc to b legi polecam do 30 bez bohow chodzic potem zalozysz bo ludzie szukaja low z dobrym eq , tarcza dragon potem vamp shield , i royalki ale od 25 dopiero . Ja obecnie mam takie eq juz zakupione mam 51 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...