Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż mam taki problem, że mój sibi ciągle używa retrun scrolla bez powodu... np expi zabije moba i nagle scrolla włącza o_O .Prosze o pomoc jak moge zlikwidować ten problem bo nie moge zostawić bota na chwilka bo już jest w mieście...

Opublikowano

Kup 2 scrolle wciśnij F6(Start Bot) - bot odpali scrolla

Anuluj teleport do miasta i wciśnij jeszcze raz F6 ;)

Mi to działa, nie raz miałem taką fazze

b577e893e102f.png

Opublikowano

On ci używa return scrolla ponieważ masz ustawione, żeby tpował sie do miasta jak czegoś brakuje (arrowsów, hp, mp). Wiem, ze na pewno to masz. Autopot też pewnie nie działa bo jak zrobisz repota to musisz się tepnąć albo zrobić relog bo on nie czyta ci tych kupionych potów.

Opublikowano

Jak zakupisz nowe poty to musisz dać F8, F6, i jak się ruszy dać F8 i będzie wiadomo że będzie działać, a co do tego to jak będziesz w mieście zakup all napraw się naciśnij F8, niech buffy odpali jeśli masz ustawione, daj F6, jak się ruszy daj F8, wleź na konia i idź na spota, na spocie zanim zejdziesz z konia anuluj mu alll bufy, zejdź z konia on sobie odpali te buffy jeszcze raz daj F6 poczekaj chwilę kliknij na moba, poczekaj aż go zabije jak się nie ruszy do następnego porusz go trochę kliknij mu gdzieś blisko żeby się ruszył i powinien zaznaczać i atakować moby jeśli nie to powtórz to samo jeszcze raz co napisałem wyżej..

BTW. Pamiętaj za każdym razem jak poty kupisz czy zrobisz coś z postacią na sibi naciskaj F8, F6, jak się ruszy F8, bo na spocie nie będzie działał albo będzie ciągle returna używał...też miałem z tym problem