Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybierz typ serwera .

MrMagnus

Na jakim typie serwerów minecraft'a najchętniej gracie ?  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim typie serwerów najch?tniej grasz ?

• Freebuild
    • Hardcore
    • RPG
    • RP
    • Tekkit
    • Survival
    • Survival + klany
    • Survival + Freebuild
    • Creative
    • PvP
    • Fun
    • Freebuild + mapa do creative
    • Mapa do "Creative" + mapa do gry "survival + klany "

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer , który zostanie wybrany przez was zostanie postawiony i dopracowany do perfekcji na potężnej maszynie . Ankieta będzie trwać do 27.07.2012 do godziny 1200 .

s4ElBud.png
Opublikowano

Myślę że Creative ponieważ takich serwerów jest mało, tylko z jakimiś zabezpieczeniami żeby dzieci nie zrujnowały serwera :) Surwiwalów i frakcji jest już pełno, mało ludzi na takich serwerach gra, trudno się wzbić w tego typu serwerach. Mógłbyś stworzyć Creative ale np. z Whitelistą, żeby dzieci nie wchodziły.

Game Over

Opublikowano

Zdecydowanie RP na Tekkicie. Jest to łatwo dostępna paczka modów i dla serwera i dla clienta, znacznie urozmaica grę. Serwery surv / surv + frakcje / hardcore zazwyczaj są zasyfione, jeśli chciałbym PVP odpaliłbym BF'a a nie MC, Fun - ok, ale nie na dłuższą metę. Creative nudzi się po niedługim czasie.

Bywalec
Opublikowano

Ja zagłosowalem na Hardcore + RPG, bo uważam, że najlepszy jest serwer na którym można się pobawić i rywalizować. Na Freebuild zazwyczaj dostajesz działke i budujesz, budujesz, budujesz.

A Hardcore + RPG możesz dednąć, dołączyć do klanu bawić się przyjaciółmi itp.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Ja z chęcią zagrał bym na serwerze RPG, tylko w średniowiecznym stylu, zamki, itp. żeby było dwa zamki, i wojny pomniędzy tymi zamkami, albo nawet więcej zamków gdyby było dużo graczy.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...