Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra nie chce się włączyć

e tammmm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem grę C9 z oficjalnej strony 2 razy. Wracając do problemu chcę włączyć grę mogę klikać ile chcę a ona i tak nie chce się włączyć nawet laucher ... Próbowałem włączyć jako administrator i także nic. Spełniam wszystkie wymagania na spokojnie nie wiem co jest ..?? Proszę o szybką pomoc

Opublikowano

Pobierz z innej strony pewnie zepsuty plik

Opublikowano

Tak myślisz że z oficjalnej strony jest zepsuty ? No dobrze spróbuję ale mój kolega gdy był u Mnie z Swoim kompem pobierał i mu działało dawał Mi na penie i znów to samo :/ no ok spróbuję jeśli jeszcze ktoś ma pomysły dlaczego tak jest pisać

Opublikowano

Możliwe, ale bardziej wydaje mi się że po prostu plik rar pobrał się nie w całości i instalka która o dziwo się włączyła nie zainstalowała wszystkich plików :D

Opublikowano

Może i tak pobierałem jeszcze z innych dwóch źródeł i do jasnej ciasnej znów to samo :/ directa mam dobrego wymagany 9c a ja mam tego 10 coś

Opublikowano

http://www.webzen.com/Download/C9?Ctn=004

Pobierałeś stąd. Próbowałeś osobnymi mirrorami ? Masz tam plik podzielony na 4 party spróbuj z tym. Spróbuj z wszystkich podanych tam źródeł (oczywiście z regionu Europy). Jak to nie pomoże, to już nie wiem co może być przyczyną, mówisz że wszystko masz zaktualizowane, d9, karta graficzna, nie wiem jaki system jak xp to sp3 ?

Spróbuj jeszcze zainstalować na inny dysk.

Opublikowano

hmm pobrałem i znów to samo nie wiem jak to się stało ale nie chcący się włączyło o.O... i nie chce znów się włączyć robi się tak raz na jakiś czas

Pasjonat
Opublikowano

Dobra , napisze to co w innym temacie z tym samym błędem..

Sprawdź nazwę plików instalacyjnych , jeśli tam pisze "VIP" musisz pobrać na nowo clienta , najlepiej z forum Webzenu.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Niewiem czy UP pomógł więc napisze może pomocną opinie. Spróbuj wejść na

www.c9.webzen.com

zaloguj sie i naciśnij ze strony PLAY. <- jak właśnie to Ci nie działa to przepraszam, ale napisałeś o launcherze, a mi naprzykład ten magichub czy jakoś tak buguje gre, i dlatego włączam przez główną strone.

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...