Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zostać koxem w 4dni

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Jedziemy koxa robić!! Poradnik dla serwera medium z ratami 250%-300%+

Dzień pierwszy

Robimy postać najlepiej sura , wbijamy na nim/niej 5lv idziemy do trenera i bierzemy WP'czka;) Expimy i expimy jak zawsze.. exp leci szybko z takimi ratami i wbił nam się 40-45lv wtedy mamy z 2skile na M1 wtedy przerwę robimy idziemy do M1 i robimy skile na G1. Wbijamy w tym dniu 65+lv zależy jakie raty , np. na 250% wbijemy z 67.

Dzień drugi

Na razie nie załatwiamy eq do pvp ponieważ nie mamy stałego eq tak jak ja to mówię xD Wiem , że większości expimy ale żeby być koxem musimy expić!! Wbijamy 75lv teraz się trudniej expi ;/ Kupujemy stalkę i zatruty lub lwi miecz. Ulepszamy all na +9 i bonujemy i wsadzamy KD jeśli mamy taką możliwość. Oczywiście jeśli kasy nie mamy zbieramy je tymi sposóbkami:

Sposób 1:

Idziemy do V2 i jeśli rady dajemy bierzemy spota szponów i z nich leci dużo kasy.

Sposób 2:

Najlepszy sposób ale ważne żeby na tym serwie sztabki leciały.. robimy nowe konto new konto idziemy na psy dropią nam sztabki i dropimy te sztabki do 15lv potem dajemy na główna postać , usuwamy tego dropa i znowu robimy nowego robimy to co wtedy czyli wbijamy 15lv i sztabki dajemy na główną postać ^^ Robimy tak aż kasa będzie

No mamy kasę i ulepszamy eq te co mówiłem Znowu expimy.

Dzień trzeci

Expimy najlepiej jak by był z 85lv. Robimy stalkę na lepszą czyli na szafirę ^^. Kupujemy odpowiednie bizu czyli te co mają inteligencję,pż i krytyka. Kupujemy tarczę na 61lv przeciwko wojami lub surkami. Bonujemy te eq i wkładamy KD jak możemy.

Dzień czwarty

Teraz przez wszystkie kolejne dni expimy.

P.S: Umieściłem ten poradnik też na innych forach , więc nie spamcie , że rip.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

tak, łatwo napisać, a ciekawe czy przetestowałeś ten tut autorze? Na pewno nie. Poradnik Słaby, Bardzo Słaby.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Pasjonat
Opublikowano

tak, łatwo napisać, a ciekawe czy przetestowałeś ten tut autorze? Na pewno nie. Poradnik Słaby, Bardzo Słaby.

Tak , testowałem.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

O My Gy... Gorszego tuta nie widziałem :D

A Jak Ja gram na Hardzie z EXP'em 500%

Link: http://www.mpcforum....raenor2pldedyk/

I w 1dzień średnio wbija się 31-35lv z jednym itemkiem 4bony i skilem m2?

To w 4dni mamy około 48-51lv z słabym eq.. Hmm.. ;>

U Ciebie przy 250% EXP masz już 85lv hmm ;>

Napisałeś:

Wbijamy 75lv teraz się trudniej expi ;/

A potem napisałeś:

Idziemy do V2 i jeśli rady dajemy bierzemy spota szponów i z nich leci dużo kasy.

To gdzie kvrwa przeciętny gracz wbija ten jebany 75lv !?

Do 75lv na BO expisz? Że dopiero na 75lv zarabiasz w v2?

Jebać takie tuty!

0/10

Proszę nie korzystać, ponieważ tut nie jest sprawdzony, tylko napisany na odczep ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...