Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić ?

DubstepzDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Posiadam xKlocka trzy szóstkę i zastanawiam się nad kupnem MW3 właśnie na niego , możecie podać minusy i plusy gry ? i czy będzie się dobrze sterować/strzelać na padziku , za all odp. like i z góry dzięki :)

2wmgbqp.jpg

W.E.N.A FAN

Opublikowano

Generalnie w porownaniu z innymi codami mam na mysli modern warfare i modern warfare 2 zdecydowanie nie warto sa bardzo male mapki i ogolnie jakis dziwny jest cod mw 3 wiec jesli masz juz cod mw2 czy mw1 to pozostan przy nich ale to jest tylko i wylacznie kwestia gustu wiec poogladaj gameplaye pozycz moze od kumpla pograj sam i ocen

Opublikowano

zależy komu wygodniej, mi jest np. wygodniej na klawiaturze bo dłużej gram na kompie w MW3 niż na X. Tak jak 2x up mówił, pożycz od kogoś, pograj i oceń sam ;>

Budowniczy
Opublikowano

Na pc mw3 jest słabe ale na xboxie to sam bym się o te gre pokusił jeśli masz sie uczuć grać na padzie to od najnowszej wersji albo od cod4 bo w pozostalych są tuby nie tuby etc.

Opublikowano

Dla mnie watro na Xboxa 360 oczywiscie lepiej na klawce ale na xboxie wszyscy graja na padzie wiec jest wieksza szansa dla cb i najlepsze jest to ze gra jest fair :] Polecam ta gre jest duzo mapek i sa tez duze i male . :]

Ja w tej grze nie widze ani jednego minusa :P

Mowie tutaj o grze online :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...