Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dostanę bana ?

tom3k10s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram dwoma kontami na m2bob 1.4.2 bo więcej się nie da i chciałbym włączyć nstp. ale normalnie polskiego clienta. I chciałbym wiedzieć czy nie dostane bana czy nie wykryją mnie czy coś ?

Będą LIKE ;)

Opublikowano

jak ktos napisze do suporttu to oczywiscie ze dostaniesz Ban! ja dostalem juz za fish bota ale jakos zyje teraz bardziej uwazam

Opublikowano

mam pytanie, bo kurde mi sie nie chce wlaczyc m2bob 1.4.2

wy kliknieciu buttona ma mi wyskoczyc metin2, ale m2bob sie zamyka i tyle. CO ROBIC

mca.png

Opublikowano

Tak wystarczy że sprawdzą logi i cie już mają :) njlepiej m2bob używać wieczorami ponieważ gra mało graczy i jest mniejsza szansa że ktoś cie podkabluje lub gm cie złpie ;)

Opublikowano

Tak wystarczy że sprawdzą logi i cie już mają :) njlepiej m2bob używać wieczorami ponieważ gra mało graczy i jest mniejsza szansa że ktoś cie podkabluje lub gm cie złpie ;)

Ale ja mam włączoną funkcję taką, że jesli jest gm w pobliżu to wyłącza mi metka i nie widzi jaki nick ;) Czyli 2 metki chodzą mi na fishbocie w m2bob, a 3 normlanie włączam bez m2bob i mogą mnie wykryć ? Będę tym 3 chodzil na dt ;D
Opublikowano

zainstaluj 2 metka czystego ( lub z modem ) i przez niego odpalaj to 3 konto ktorym`bd na DT, a fishe na drugim metinie z botem. ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

zainstaluj 2 metka czystego ( lub z modem ) i przez niego odpalaj to 3 konto ktorym`bd na DT, a fishe na drugim metinie z botem. ;)

Spoko wilekie thx napewno skorzystam ;) Ale gdy będę grał na modzie to nie dostanę bana, bo hs jest automatycznie blokowany przez moda co nie ?
Opublikowano

czy mod blokuje hs;a to nie wiem ale bana nie wylapiesz :D sam jade na KMRmodzie i waithacku i bana nie dostalem, jest opcja jak ktos cie przylapie nagra filmik i wysle do supportu wtedy mozesz wylapac bana

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...