Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dajcie Wkonicu Działający Hack

spore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dajcie wkonicu dzialający bo juz sie pogubilem nie wiem jaki nowy i nie widzę linkow a ja bardzo chce hacki wiec plx podajcie !!

Opublikowano

Nie prosimy o hacki , ale żeby nie było że tylko krytykuje dam ci podpowiedź , wchodzisz tam aby wyszukać różnorodne informacje , wchodzisz tam żeby odrabiać zadania domowe , wchodzisz tam żeby dowiedzieć sie co to za trudne słowo z języka polskiego.... co to jest? Google ;0

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

A czy nie pomogłem ? Heh jak widzisz jakoś nikt nie ma chęci żeby tu dawać , nie marnuj czasu na niepotrzebne spamowanie , wystarczy jedynie poszukać pare minut w googlach , może będziesz miał szczęście i coś znajdziesz ;0

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nie...

Jak taki mądry jestes to czego sam hacka nie zrobisz???

Ja bym odrazu TC dał i tyle.

Ps: jak bezhacka nie umiesz grac to prze koles jestes...

04030013_Stasiu178.png

Uczę sie pisać wyraźnie i dokładnie!!!

10 postów

20 postów

30 postów

40 postów

50 postów

60 postów

70 postów

80 postów

90 postów

100 postów

110 postów

Opublikowano

Wiecie co zal . Wszyscy szukaja nowego hacka i chlopak chcial pomuc jak jestes taki madry to sam poszukaj w google i wrzuc no chyba ze nie umiesz jua szukalem i nic nie znalazlem

P.S mam pytanie co to znaczy TC??

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

bartosz ja pisalem do spore bo nie szuka a ni nic tylko czeka i nic nie robi takich postow jak ten sa w ch** a wiec po co jeszcze jeden?

A TC to jest Topic Closed czyli post zamkniety...

04030013_Stasiu178.png

Uczę sie pisać wyraźnie i dokładnie!!!

10 postów

20 postów

30 postów

40 postów

50 postów

60 postów

70 postów

80 postów

90 postów

100 postów

110 postów

Opublikowano

topic oznacza temat anie post i raczej powinno być close topic a nie topic close, Tak czy owak temat do zamknięcia bo tylko spam się robi a nie prosimy na hacki, google zabardzo nie pomoże jak narazie, trzeba być cierpliwym i poczekać na hacki. Ja codziennie patrze na inne stronki czy coś nowego jest jak będzie coś to dam

EDIT:

właśnie ukazał się nowy gordon v1.2.2 jak znajdę to zrobię temat :P

Mariuszw13.png
Opublikowano

sam jestes noobem, zlamasie! zanim rozeslesz linki z haxem to sprawdz czy on dziala a potem wyzywaj kogokolwiek od czegokolwiek i dodam jeszcze ze nawet pisac nie umiesz

bo pisze sie "CHEAT"

a nie heat