Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Misje na 200 wrogich statków 2 kontem

Grubovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest szansa na bana, jeżeli zrobie misje na ubicie 200 statków? Oczywiście większość, jak nie wszystkie, te statki to będzie moje 2 konto. Opłaca się, czy lepiej dla spokoju dk bić?

Ps. jest jakiś darmowy bot do bicia alienów? triale ibota i kbota juz dawno poszły.

Opublikowano

Duża, napewno dostaniesz bana za pushingowanie.

Chociaż ja kiedyś ubiłem swoje konto z 300 razy i dostałem bana, ale ładnie przeprosiłem i nie zabrali mi nawet PD :D.

obraz24.png

Opublikowano

Hmm, bawiłem się tak kiedyś z kumplem wieczorem-było mnóstwo wiary. Po paru dniach mi się znudziło, a banika do tej pory nie ma[dwa lata temu to było]. Lecz teraz zwiększyli ochronę i nie radze tego...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Za pushing jest teraz uznawane niezamieżone zniszczenie 20 razy czyjegoś peta więc odradzam również stosowanie tego, zwłaszcza że to już statki a nie pety ;)

LOL

Opublikowano

No już na 20 statków zrobiłem tak pare dni temu, ale pomiędzy laniem mojej "pchełki" wpadły 2 golce. Więc może wystarczy ubić kogoś innego raz na jakiś czas?

Edit: a na ile jest ban za takie coś? :D ile ile % zabiera ( pd itd.)

Opublikowano

jest trial pbdo-bota 1h dziennie.

Liczę na lajka.

1h dziennie -.- człowieku nie wiesz co mówisz.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...