Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

server.txt

jarema34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! mam pytanie odnośnie pliku ( server.txt) w głównym katalogu serwera gry tam co jest server properties.

Chodzi mi o objętość tego pliku który zajmuje mi 3.8Gb , na razie nie mam problemu z płynnością gry lecz zastanawia mie do jakich rozmiarów on urośnie i czy ma wpływ na płynność czy też obciążenie serwera.

Opublikowano

Server.txt to cały log z serwera, zapisują sie tam wszystkie informacje czyli, włączenie serwera (pisze która godzina, sekunda, data), Informacje na temat serwera, pluginy, każda komenda, a ich jest dużo, jeżeli ten log Ci sie nie przyda to go możesz śmiało usunąć

Daj like :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Server.txt to cały log z serwera, zapisują sie tam wszystkie informacje czyli, włączenie serwera (pisze która godzina, sekunda, data), Informacje na temat serwera, pluginy, każda komenda, a ich jest dużo, jeżeli ten log Ci sie nie przyda to go możesz śmiało usunąć

Daj like :)

Wszystko jasne! bardzo dziękuję za odpowiedź - oczywiście leci +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...