Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dylemat

polskahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że posiadam oby dwie bronie to uważam że należało by najpierw kopić zestaw a potem ewentualnie RPK lecz rpk ma bardzo duży rozrzut i to trochę utrudnia sprawę w strzałach na dalszą odległość

Opublikowano

Ale czemu ? Bo taka odp to wiesz ..

A to dlatego,że mg36 ma już dodatki do broni to raz,a dwa jak jeszcze lepiej edytujesz(kupisz lepsze/y dodat-ek/i do mg36) to będziesz zabijał z daleka snajperów mój rekord z tej broni mg36 to 140 metrów ,a trzy broń ta ma mały odrzut,więc nie trzeba się tak siłować z myszką.

Opublikowano

Takie jeszcze pytanie polecacie gre medykiem mam asalta 17 lvl i chcialem czegos innego sprobowac ?(Snajperem mi nie idze :D)

Opublikowano

Takie jeszcze pytanie polecacie gre medykiem mam asalta 17 lvl i chcialem czegos innego sprobowac ?(Snajperem mi nie idze :D)

Ja tam polecam grać medykiem,ale to jak kto woli każdy inny ma gust.

Jak zrobisz dobrze medyka to będziesz prawie jak i snajper jak i assault plus do tego masz apteczki za leczenie też otrzymujesz dodatkowe XP + defibrylator +50

Zapodaje SS z broni mg36 (celownik) i z takim celownikiem ściąga się wyśmienicie kogoś z dachu jak i z daleka itp. :P

Ps.A jak wiadomo im z większej odległości jak się kogoś zabija tym i więcej XP do nas trafia.

screen013r.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...