Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Polskie czołgi w grze.

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo obejrzałem wywiad na stronie WOT-a i dowiedzialem sie o drzewku europejskim, w ktorym maja rowniez znajdowac sie polskie czolgi. Co to bede za czolgi i ile ich bedzie?

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapewne rusko-polskie czołgi, t-34, może IS, PT-91 itd.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Racja, tylko tak strzeliłem, że ten. Mimo to uważam, że on może być dodany do gry ponieważ WoT nie jest grą o II Wojnie Światowej, tylko o czołgach :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze pt-91 nie poniewaz to czolg bardziej wspolczesny. Moze is-2.

IS-2 to IS z drugą wieżą

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ja tez ogladałem ten filmik wlasnie chciałem załozyc post o polskich czołgach ale mnie uprzegiliscie i tez jestem ciekaw kiedy wyjda polskie czołgi.

Mysle ze Polskie czolgi dojda w 2013 roku bo dopiero pod koniec tego roku maja wyjsc Brytyjskie czołgi.

Opublikowano

No widać jak dokłandnie słuchacie.

Czołgi polskie jak i brytyskie powinny wyjść w tym roku. Bo do polskich jest przywiązywana duża waga , do europy ogólnie także ale dużo mniejsza niż do czołgow polskich jaki i brytyjskich.

Oczywiscie Brytyjskie > Polskie jeśli chodzi o datę , ale o sam fakt jakośći czołgów i przywiązania z pancernych i psa xD , bardzo oczekuje polskich.

Chętnie bym wsiadł w medziki i IS-2.

Opublikowano

Na pewno nie w tym roku moge sie zalozyc bo drzewko europejskie wychodzi jako ostatnie dopiero po drzewku brytyjskim i japonskim. A przed nami jeszcze fizyka i inne nowe czolgi dodane do drzewek.

Opublikowano

Na pewno nie w tym roku moge sie zalozyc bo drzewko europejskie wychodzi jako ostatnie dopiero po drzewku brytyjskim i japonskim. A przed nami jeszcze fizyka i inne nowe czolgi dodane do drzewek.

Lol gdzie masz o tym japońskim drzewie bo ja jakiś ślepy jestem chyba.

7.5 to jest odrębna rzezcz , ten gostek mówił o "tak jakby" sytuacji po 7.5. Fizyka pod koniec wakacji lub równolegle z brytyjskimi. Aktualki są co 2-4 miesiące , powinni zdążyć nawet uwzględniając twój plan

Opublikowano

No widać jak dokłandnie słuchacie.

Chętnie bym wsiadł w medziki i IS-2.

Kolejny "Znawca" jak bys nie wiedział ze IS z drugą wieża to IS-2

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kolejny "Znawca" jak bys nie wiedział ze IS z drugą wieża to IS-2

Kurwa mać , chcę tego jebanego orzełka na czołgu ! I tyle

Opublikowano

Polska miała masę czołgów , tylko nigdy nie wyprodukowanych . Myslicie że jak byliśmy pod okupacją to nikt o nowych maszynach nie myślał ? Przed 1939 mielismy chyba 3 czołgi (lekkie) w uzyciu jak dla WoT to byłby maks 3 tier . Polskie czołgi na pewno będą i to nie t-34 bo on już jest i nie jest polski nawet nie polsko-ruski i napweno nikt nie zgodził by się sprzedając licencje na wykorzystywanie tego czołgu w grze po to by był on innej nacji . Co do dział samobieżnych i AT to polacy stosowali tylko nie gąsienicowe .

Ale na pewno ktoś myślał o tym i mądrzy ludzie znajda w starych papierach jakieś fajne cacka.

3007.jpg
Opublikowano

Polskich czołgów muszą być Conajmniej jedna linia LT,Medy,HT bo inaczej im się nie opłaca wprowadzać Nacji .... Dopiero potem jak im się zeche ruszyć dupe mogą wprowadzić Arte i TD'ki ... ;)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Ale to nie bedzie drzewo polskich one beda sie znajdowac w drzewku europejskim razem z czechoslowacja i wegrami.

Opublikowano

Ale to nie bedzie drzewo polskich one beda sie znajdowac w drzewku europejskim razem z czechoslowacja i wegrami.

dafuq. a francja , niemcy , rosja to nie jest europa ?

Jedyna co narazie ma prawo być poza europą to czołgi chińskie i brytyjskie i amerykańskie.

Opublikowano

dafuq. a francja , niemcy , rosja to nie jest europa ?

Jedyna co narazie ma prawo być poza europą to czołgi chińskie i brytyjskie i amerykańskie.

To będzie drzewo ogólnoeuropejskie w ktorym bedzie czechoslowacja polska wegy. w 1 drzewku kilka nacj.

Opublikowano

To będzie drzewo ogólnoeuropejskie w ktorym bedzie czechoslowacja polska wegy. w 1 drzewku kilka nacj.

Ale pojmij , że polska miala mnostwo czolgow nie wyprodukowanych , tak samo jak w kazdej innej nacji , to czemu nasza nacja nie miała by być z troszkę zwiększoną liczbą nie wyprodukowanych ?

Pozatym , skąd jestes taki wszech więdzący i wszystko wiesz ? ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...