Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Waithack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje jakiegoś działającego Waithacka na prywatny server SonixMT2 lub Tiveria chcialbym wiedziec jak go uruchomic gdzie zainstalowac przez clienta czy moda tylko na tiveri jest patcher wiec niewiem jak tam ta wlaczyc ale na Sonixie przez lauchera

jak wczesniej pobralem jakegos na sonixa wkleiłem to nic się nie działa podjechałem do potworka ninja (Mężczyzna) i wogule go nie bilem moze trzeba tam cos uruchomic prosze o linka z wyjasnieniem POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Chaotycznie piszesz nie wiem czy dobrze zrozumiałem twój problem.

Mod kamera ma te 2 servery wystarczy że pobierzesz go z metin2mod.tk i zainstalujesz do metina PL czystego.

A wait hacka pobierz i wrzucasz do folderu pack, nawet do moda możesz bo mod na sf nie ma waithacka w sb.

http://www.mpcforum.pl/topic/624390-dl-wh-by-pekuei-2012/

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

wiem tak robie ale na Tiveria nie da rady wywala cie po chwili jak sie zalogujesz i na modzie mam tylko connect helper i odpychanie z konia wywala jak klikne odpychanie z konia na tiveri zawsze wszystko wrzucalem do folderu z gra ale nic tam niechce dzialac i nieweim jak to zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...