Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z "Wejściem do gry"

kowal1248

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem polegający na tym iż po wybraniu kierowcy wchodzę do gry ,od razu pojawia mi się okno dilera samochodów i muszę jakieś auto kupić.Wybieram auto najtańsze za 20 000$ a tu nagle "Bum" Wyskakuje okienko z napisem "Błąd"!.Jest to dziwne ponieważ na tym koncie mam 29lv-3 autka(McLaren MP4,Lotus Exige i VW).

Nie mogę z tego wyjść ani cokolwiek zrobić.Niema żadnego powrotu do garażu ani nic w ten deseń.

Trainera użyłem tylko raz i było to jakiś rok temu(Ciekawość nie zna granic).

Opublikowano

Witam dolaczam sie do pytania mam dokladnie to samo, i wyskakuje "blad". Dziwna sprawa, chociaz przyznam ze nie zawsze jestem uczciwy... :P (nie zdziwil bym sie gdyby to byla swojego rodzaju kara :D)

Ps. Warto dodac ze jedyna mozliwoscia jest kupienie samochodu, wejscie do gry jest zablokowane, zreszta kupienie samochodu tez...

94go1x.jpg
Opublikowano

Mysle ze to problem z klientem, zreszta poczekajmy, a pytanie do TheVolume uzywales trainera czy cos co jest niedozwolone? Warto wrzucic osoby ktore maja z tym problem do jednego worka, ktore chodz raz cheatowaly (no moze i wiecej :P)

Ps. Wlasnie przed chwila wbilem na server US i gram normalnie, cos sfajdalo sie na europejskich serverach, takze mozecie pozbierac diamenciki :P

94go1x.jpg
Opublikowano

To może być wina plików gry,zle ściągnięte albo coś.Przeinstaluj grę - zrób sobie kopie folderu Data i ściąg sam launcher i po zainstalowaniu skopiuj ten Folder Data do folderu z pobraną grą.Usuń pliki z rozszerzeniem hsh.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Cześć :)

Problem rozwiązałem.Wystarczyło wejść na serwer US a później na EU :D

@up

Sądzę że reinstal gry mało by pomógł,dlaczego? A dlatego iż żadnych upadte'ów nie było w tym czasie,nie modyfikowałem gry ani ani takiego.

Prosto mówiąc gdyby był to problem z plikami gry zaraz wyskoczyło by okienko "Error" z numerem błędu.Przynajmiej zawsze tak było chociaż kto wie...

Temat uważam za rozwiązany,dziękuję za wszelką pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...