Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Report na oszusta.

Diabel_4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem. Bo wczorej z gościem miałem się wymienić specem za gp na m32 za nx. Zrobiłem video na wszelki wypadek, ale te pierwsze zrobiłem w słabej jakości i czy Nexon, mi uwierzy, że to ten gość? Mam 2 filmik który pokazuje, ze nie otrzymałem M32, a jeszcze pisałem wczrej z nim i gość twardo stoi, że wysłał mi to M32. Czy jest możliwość, że gdzieś na lini zniknęła. Dałem mu czas dziś do wieczora i powiedziałem, ze jeśli M32 nie bedzie w Inbox to report. Z tego co wiem i on mi pisał nie ma video/ss, że wysyłał. Ale jeszcze opiszę to wam jak mniej więcej to było. Wysłałęm Megaphone, i przyszedł gość do rooma napisanego tam przezemnie. Pogaadliśmy chwilę. Koleś chciał speca zamiast Claymore umówionego. Wysłałem mu speca, ale po wyjściu z rooma go nie było. Więc myślę sobie oszust. Ale zanim napisałem mu coś przez /w to koleś przyszedł spowrotem i pyta się czy nie chcę M32 na 60D za większą ilość specy, ale napisałem mu , że ma mi giftnąć teraz M32 na 7D. I on napisał, czy już doszło. Piszę mu, że nie, ale on mówi, żebym sprawdził bo mu NX wzięło. I mam takie filmiki:

1. Tu mam słabą grafikę, ale mam też dowód, że mu wysłąłem tego speca. I na końcu jest megaphone, który wysłąłem, oraz przejeżdzam suwakiem i tam jest nasza rozmowa:

2. Dowód, że M32 nie doszło. Zfilmowany Inbox i to, że w nim ostatnia data jaka jest to 20 a cała sytuacja odgrywała się 21. I mam inventory zfilmowane:

I jeszcze takie pytanie do was. Jak mam napisać tego reporta z tymi materiałami co mam. Bo słabo umiem angielski, a na translatorze też dużej iloście tekstu nei przetłumaczę.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Z tego co wiem takie wymiany robisz na własną odpowiedzialnośc a to że cie koleś oszukał to za bardzo nie ich sprawa.

Opisujesz całą sytuacje w translatorze i dajesz dopisek by google translate i to wszystko jednakże watpie że coś z tym zrobia sam kiedyś (jakieś 2 lata temu) zostałem "wykiwany" bo byłem zbyt łatwowierny i nic z tym nie zrobili.Typowy trick wzieło mu niby nx i jego nie obchodzi czy doszło jednak nie ma tak ze znika a nie dochodzi czysty fake.

powodzenia.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Naiwność... Możesz spróbować go zraportować za Scaming ale nie wiem czy za to dostanie bana.

Bywalec
Opublikowano

Nie, nie nie.

Za to JEST ban.

Kolega tak próbował szczęścia i mu się nie udało.

Za light vesta na 30 dostał bana na perma xD

Co do autora tematu.

Weź powiększ jakość filmów w CA lub nagrywaj frapsem.

Poza tym nie ma on bana bo nie ma nagranej rozmowy gdzie się umawiacie na wymianę.

No chyba że go sprowokujesz i nagrasz rozmowe, niech potwierdzi że dostał speca i wtedy zapytaj gdzie jest m32.

Po lvl twoim widzę że m32 miałeś dostać za nx.

No to koleś niech wejdzie na stronę nexona i jak kupował to w "NEXON cash usage" będzie miał to zarejestrowane i niech da ci screena :)

Jak nagrasz taką sprowokowaną rozmowę plus to że ci nie chce dać screena może ci sie udać

Ps. Nie NO HAVE M32 tylko I DON'T HAVE M32 :)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Ok. Ty. Co do rozmowy, to nie mam nic, bo nie myślałem, że będzie mi to potrzebne, ale jak piszę do niego to mi odpisuje. Także spokojnie napiszę mu, że jak mi nie odda mojego M32 to reportuje ok godz. 16.

On odpisze, że wysłał mi bo mu NX zniknęło. Ja gopoproszę o ten dowód i jak nie da. To report i tyle.

A koleś pisać odpisuje.

Kasy mi szkoda, aż tak nie jest bo to tylko gra.

A co do umawiania to był brytyjczyk (przynajmnęj taką flagę miał)

Edit:

Macie tu S/s dzisiejszej rozmowy. Poczekam do jutra zobaczę co będzie:

A tu nowy link do filmiku. Niestety nie udało mi się poprawić jakości, ale jak się oglada na tym większym ekranie zminimalizowanym to widać wmiarę nic. I jak się tak dobrze przyjrzy to można go zobaczyć.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Bywalec
Opublikowano

Jak dobrze to gościu zrobi to tamten oszust bana dostanie :)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Powinien być.

Jak dostanie bana to napisz tutaj :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Ok jak dostanie to napiszę, bo wtedy o zamknięcie poproszę.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Bywalec
Opublikowano

Jakby źle nick wpisał to by nie wysłał.

No chyba że jest ktoś o bardzo podobnym nicku

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...