Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Cassiopeia vs LeBlanc

kashaftw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: cass vs leblanc

Posiadam: 3500

Dodatkowe informacje: szukam czegoś nowego na mida i nie wiem czy kupić lb czy dozbierać na cass. Proszę o podanie + i - postaci.

Opublikowano

Powiem tak :

LB jest mocna + z ulta podwaja moc skilla.

Zatem Cass ma tak iż z ulta ma stuna (może działać spokojnie na kilka osóB), jej skille trują (coś jak ataki teemo po aktywacji "E") i wgl. jest mocna.

Ja jestem za tym abyś dozbierał na Cass, LB może i mocna ale częściej widuje Cass'y/ie które robią się szybko OP.

Opublikowano

Dla mnie Cassiopeia jest lepsza ze względu na to że jej trutka idzie w kilka osób. LeBlanc to dobry assassyn, może sie wbić w środek na chwile, zabić AD Carry i sobie wrócić. Cassio rzuci stuna, kilka Q, zęby, i cała wroga drużyna dostaje w miare niezłe obrażenia :)

Gość Landiago
Opublikowano

Cassiopeie mam od dawna, jest świetna, od początku gry nosi ona nazwę CassiOPeia, pozdrawiam. :D

Opublikowano

LeBlanc to moja pierwsza kupiona postać i według mnie jest jedną z lepszych postaci na mid. Można zabić przeciwnika jeszcze przed 6 lvlem.Jest mobilna przez swoje W, stun + slow pod E, ale nie ktorzy uważają ze łatwo ją skontrować.

Cassiopeie kupiłem sobie 5 dni temu i powiem szczerze, że jestem zauroczony tą postacią. Dobre wykorzystanie jej ultimate może przesądzić o losach meczu. Dobry harras trutką oraz spamowanie E to dobry sposób na zabijanie.

Jeśli szukasz czegoś nowego to kim grałeś wcześniej na midzie?:D

ngu2w9.jpg

Opublikowano

LeBlanc - dobra postać chodź nie da się nią zrobić samemu więcej niż 2 trupy , na mida piękna postać polecam.

Cassiopeia - trutka duży dmg szybki cooldawn ulti stun jeśli przeciwnik się odwróci do ulti cassiopei to go tylko spowalnia.

14sl15e_(1).png

I love you League of Legends

<3

Opublikowano

LeBlanc to moja pierwsza kupiona postać i według mnie jest jedną z lepszych postaci na mid. Można zabić przeciwnika jeszcze przed 6 lvlem.Jest mobilna przez swoje W, stun + slow pod E, ale nie ktorzy uważają ze łatwo ją skontrować.

Cassiopeie kupiłem sobie 5 dni temu i powiem szczerze, że jestem zauroczony tą postacią. Dobre wykorzystanie jej ultimate może przesądzić o losach meczu. Dobry harras trutką oraz spamowanie E to dobry sposób na zabijanie.

Jeśli szukasz czegoś nowego to kim grałeś wcześniej na midzie? :D

wcześniej grałem annie, brandem, ahri, ryżem i morganą

Opublikowano

Obie postacie są bardzo silnymi ap carry, z tym że Leblanc traci swoją siłe wraz z czasem trwania gry, im później tym gorzej poza tym z cc odstaje od Cassiopei, LeBlanc daje wiecej funu a w early to najsilniejszy ap carry, nie wiele postaci może jej sprostac na lejnie.

Opublikowano

Ja polecam Cassio, nie dość że ma strasznie mocny pasyw + trutka + niskie cd umiejetności + jej ulti, czynią z niej niezwykle trudnym przeciwnikiem.

Za to LB, jest dobra tylko na początku, po złożeniu Mr nie jest w stanie przeciwnikowi nic zrobić. Dlatego polecam Ci Cassio, potrafi sama wygrać grę.

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Ja polecam Cassio, nie dość że ma strasznie mocny pasyw + trutka + niskie cd umiejetności + jej ulti, czynią z niej niezwykle trudnym przeciwnikiem.

Za to LB, jest dobra tylko na początku, po złożeniu Mr nie jest w stanie przeciwnikowi nic zrobić. Dlatego polecam Ci Cassio, potrafi sama wygrać grę.

żadna postać nie potrafi sama wygrać gry :) a co do lb do końca jest mocna i ma zabójczy dmg ;]

14sl15e_(1).png

I love you League of Legends

<3

Opublikowano

Umiejętne granie LB to wygrany mecz. Przy dobrym buildzie mamy ult co około 14-17 sekund, wiec można nim spamować. Do tego przydatny stun i uciszenie, którego nie ma cassio.

ngu2w9.jpg

Opublikowano

Polecam cass ma potwornie dobry harras z q w e I przy okazji duzy dmg

Ma slowa oraz swietnego obszarowego stuna z dmg z ulta

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...