Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] modu Equivalent Exchange 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc witajcie. Zrobiłem sobie kilof z czarnej materii i w gpacku v.5 gdy mam go załadowanego i prawym przyciskiem klikne np. na węgiel to zamiast węgla w ekwipunku mam ta czarną kulkę (zwie się Loot Ball) o co chodzi. W gpacku v.4 tego nie było

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Kiedy ta kulka wypada to do Ekwipunku normalnie Ci wpada węgiel zrobione jest to po to by przez takie coś nie lagowało.

Kliknij na obrazek jeśli Ci pomogłem. ;)

6dcf2c73e6c1f52a43720e43adef3352.jpg

Opublikowano

Ale to tak jest. Zapomniałem jak to sie robiło, ale np jak Huśka oglądałem jemu też tak. Dawno grałem na takich modach, więc nie pamiętam jak to działa.

mca.png

Opublikowano

Golden, może zobacz czy wgranie aktualizacji do Equivalent Exchange 2 naprawi problem.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Spróbuje , ale do gpacka v5 wgrałem too many items . Too many items może nie jest kompatybilne z Equivalent Exchange 2 . Co o tym sądzisz?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Spróbuje , ale do gpacka v5 wgrałem too many items . Too many items może nie jest kompatybilne z Equivalent Exchange 2 . Co o tym sądzisz?

Na pewno jest kompatybilne, mozna tego moda wgrac, nawet do paczki, w której nie ma żadnego id wolnego, gdyż TMI, ma tylko swoje pliki, nie podmienia innych.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...