Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nx cash

xCinek77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da sie wyciagnac cos wiecej niz 10 000nx za 50zl? tak jak za czasow g1

Dlaczego w is nie ma scorpow ? i czy wgl wroca?

Co lepsze m60 czy m249 ? bo wmiare ogarniam k2 i ak47 ale wolalbym z ak zrezygnowac i sie przezucic na cos ciezkiego;p

Kupywac Famasa? dlugo gram w wr ale nigdy famasem nie gralem ;( Czym rozni sie famas gold navy red zwykly?

Dla inzyniera do expa co lepsze m14+flash czy m14+ammobox

Na 5th medyk i inzynier jaka bron? Na 3 k1 ?

Jaka najlepsza bron na 2 slot?

Pyli sie kupowac stamine na dm? na explosive nie lubie grac ;p

Za te 50zl kupic premke ? czy bronie z is? co poleciacie

I jeszcze co byscie wybrali assaulta czy heaviego na ai?

A ten 8 slot w is ... To moge zalozyc na niego kazda bron ? nie ma broni na 8slot

Mam 21lvl i ratio 1.0++ Mam robic nowe konto ? bo wychodzac z dm mam kill 40-30/ded5-15 i prawie zawsze tak jest odkad mysle jak gram

Daje lajki za pomoc

Opublikowano

1. raczej nie... za 50 zl only 10k nx :0

2.hmm nie wiemy tego czy scorpy wrócą ;) jak wrócą to bd :P

3.na cqc lepsze jest m60 ;) lepszy dmg celnosc... :D

4.famas gold od zwykłego różni sie tylko wyglądem ;) jeśli nigdy nim nie grałeś to polecam ;) bdb bron... celność,szybkość i potężne dmg

5.do expa m14+ammobox ;)

6. jesli na 3slocie k1 to na 5 polecam tmp/mp7a1

7.na 2 slot najlepsze jest mp5k ew beretki ;)

8.nie kupuj staminy ;) lepiej adrenaline

9.jesli masz duzo kasy na koncie to bardziej sie oplaca premke

10.na ai hmmm assaulta ( ma granaty... :P a poza granatami jesio m249,i ak47 na 3 slot + adrenalina)

11. na razie 8 slot jes tyle ze jest ;) moze w nastepnym patchu cos z tym zrobia bo narazie nie da sie zakladac broni ;)

12. z kontem to hmm ratio dobre :P wec raczej nie ma potrzeby ;)

Opublikowano

up@ thx ze chcialo ci sie odpowiadac na koncie mam z 250k + . Na starym koncie mam k/d 1.6+ i wole raczej nowe konto zrobic. No i premke musze kupic. ;p

Opublikowano

a ja mam pytanie już nie bede nowego tematu zakładał

ile bym zapłacił za 3150 NX ? możecie podać rożne metody płatności z góry thx

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

1. raczej nie... za 50 zl only 10k nx :0

2.hmm nie wiemy tego czy scorpy wrócą ;) jak wrócą to bd :P

3.na cqc lepsze jest m60 ;) lepszy dmg celnosc... Po co skoro dzieci mają cheaty?

4.famas gold od zwykłego różni sie tylko wyglądem ;) jeśli nigdy nim nie grałeś to polecam ;) bdb bron... celność,szybkość i potężne dmg No i co, dzieci i tak mają cheaty

5.do expa m14+ammobox ;)A po co i tak są cheaty

6. jesli na 3slocie k1 to na 5 polecam tmp/mp7aCheaty są, po co się przygotowywać skoro albo zostaniemy odrazu zabici, albo my zabijemy kogoś z cheatów

7.na 2 slot najlepsze jest mp5k ew beretki ;)Każda broń z cheatami jest dobra ;x

8.nie kupuj staminy ;) lepiej adrenalinePrzecież są na to cheaty!

9.jesli masz duzo kasy na koncie to bardziej sie oplaca premke No tak, dobrze jest jeszcze DOPŁACIĆ ZA GRĘ Z JEB*** CHEATERAMI

10.na ai hmmm assaulta ( ma granaty... :P a poza granatami jesio m249,i ak47 na 3 slot + adrenalina) -||-

11. na razie 8 slot jes tyle ze jest ;) moze w nastepnym patchu cos z tym zrobia bo narazie nie da sie zakladac broni ;)-||-

12. z kontem to hmm ratio dobre :P wec raczej nie ma potrzeby ;)Pfff.. ratio z chetami nazywacie ratiem?

Tak grajcie dalej z cheatami dzieci niedojeby. Te wszystkie przygotowania, i radość z nowej broni, poziomu czy czego kolwiek została zabita przez cheaty!

/spam + obraza

Opublikowano

Co do pierwszego to jest sposób przez PSC kupując nie dajesz euro tylko GBP i wtedy Ci wychodzi 12500 nx'ów tylko to kosztuje 50 zł i mniej niż złotówkę czyli byś musiał mieć jakieś resztki PSC :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...