Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft 24/7 zobacz opis

tymbark344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngBambusekCraftDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 188.165.243.109:25006

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 19

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

43 nie chcialo mi sie na stronke wchodzic

1337425578-U363900.png

Wlasciciele- madaxas KaKa050202

1337425590-U363900.png

server powstal 4 dni temu. Typ servera FB+SURV.Miła administracja. Rekrutacja na KidModa Budowniczego. Kto 1 ten lepszy

1336669726-U363900.png

Opublikowano

Hm, nie mogę ocenić serwera... Wszedłem, niby administrator ogarnięty, ale brak graczy, brak miasta? W sumie nie dziwie się, serwer dopiero powstał. Zapraszam na serwer, zobaczymy co wyjdzie z tego.

Opublikowano

Witam, serwer podoba się przez 2 godziny, fakt ze nie ma miasta może i mi się podobał bo w sumie miasto robią gracze ale podstaw owego miasta brak. Dużym minusem jest administracja (znaczy jeden chłopak bo więcej ich nie ma 12l.) który zamiast się zajmować rozbudowa serwera "pomaga" w budowie innym tj. układa z wełny męskie genitalia na dachach , robi dziury , spawnuje ok 20 - 50 mobów typu zoombie w domostwach. Idąc na tym serwerze po drewno wpisujemy /warp las (jedyny warp na srw.) i znajdujemy sie ?? gdzie ?? no właśnie wygląda to jakby ktoś dynamitem robił sobie dziurę ... Co na to drogi admin... "Wiem idz sobie poza las tam też są drzewa". Jedynymi plusami tego serwera mogę powiedzieć są skrypty (choć nawet antyxray brakuje) oraz gracze. Tak więc jeśli szukacie serwera na dłuższy czas to nawet single player jest ciekawszy, natomiast jesli lubicie rozróby to wpadajcie śmiało troche dobrego słowa o adminie i juz macie miecze kilofy na pełnym wypasie. Pozdrawiam Ray.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...