Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS3] Battlefield 3 PS3

vEqq100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiam sobie w niedalekiej przyszłości ps3 i bf3 i mam pytanie jak sie gra na konsoli w bf3 ?? Nie chodzi mi tu o celowanie gałą tylko o to najbardziej czy fajnie sie gra CQ na mapach takich jak caspian border. Czy nie trzeba szukać żywej duszy latając jak debil z A do B itp ??

Opublikowano

Mam BF na ps3 , jest mniej flag niż na PC więc nie trzeba szukać przeciwników jakoś specjalnie. A mniejszych mapach gwarantuje że taka ilość osób w zupełności wystarczy.

1dogtagliga.png
Opublikowano

Szczerze Ci powiem, że będziesz dobrze się bawił. Ogarniesz pada, trochę grę i masz samą przyjemność. Na multi gra wiele ludzi, więc z brakiem graczy nie będziesz miał problemu. Powodzenia w zakupie!

Opublikowano

O wiele przyjemniej gra mi się na konsoli. Jakoś mam wrażenie, że jest mniej dzieciarni. Na dużych mapach zdarza mi się biegać przez pare minut aby w końcu zginąć, ale na średnich/CQ nie ma z tym żadnego problemu.

PS3 czy Xbox, na obydwu dobrze mi się gra.

Opublikowano

Jako gracz konsolowy powiem ci tak,przejdz sobie singleplayer'a żeby wyczuć pada i dopiero bierz się za multiplayer'a.

jeśli chodzi osoby które grają w battlefield'a na konsolach a pc,to faktycznie jest różnica,jest dzieciarnia ale tak szczerze ta '' dzieciarnia '' potrafi się zachować na serwerach i nie trollować co jest w przypadku PC.

random.jpg

Opublikowano

@up nie zgodzę się gram z kolegą od paru tygodzni na ps3 w bf i on non stop truloje a ja go osłaniam ale słabo trolujemy tylko c4 pod heli i myśliwce czasami pod dżipy i w czołgi xD

Za co ostrzeżenia drogi adminie??.

Opublikowano

Ja zakupiłem BF'a na PC bo średnio mi się podobało to, że może grać maksymalnie 24 graczy na serwerze. Zwłaszcza, że mam Premium, teraz tu i tu i nie wiem jakby to na konsoli wyglądało w przypadku Armored Kill ... Więc kupiłem na PC i się cieszę z tego.

Opublikowano

fajnie się gra na konsoli :x.

na kaspiańskiej granicy jest praktycznie gracz na graczu :D. (Fajnie się na tej mapie pyka w szturm drużynowy [4v4]).

Jest jeszcze jedna fajna mapa ze szturmem (nie pamiętam nazwy) jak zdobędziesz 1 bazę to do drugiej skaczesz na spadochronie - epickie ;D.

Ogólnie polecam, świetna gra czy to na konsoli, czy na pc. Mapy wielkościowo są dostosowane w sam raz do ilości graczy. Nie czuć tego, że jest 24 osoby, a nie 64. :)

Opublikowano

fajnie się gra na konsoli :x.

na kaspiańskiej granicy jest praktycznie gracz na graczu :D. (Fajnie się na tej mapie pyka w szturm drużynowy [4v4]).

Jest jeszcze jedna fajna mapa ze szturmem (nie pamiętam nazwy) jak zdobędziesz 1 bazę to do drugiej skaczesz na spadochronie - epickie ;D.

Ogólnie polecam, świetna gra czy to na konsoli, czy na pc. Mapy wielkościowo są dostosowane w sam raz do ilości graczy. Nie czuć tego, że jest 24 osoby, a nie 64. :)

Ta mapa to szczyt dewamendu :D

ogólnie nie czuć tego że są 24 osoby na serwerze a nie 64,lecz obawiam się ze jak wyjdzie armored kill to będzie to mocno odczuwalne.

random.jpg

Opublikowano

Grałem w betę i powiem że było dużo ludzi tylko musisz wiedzieć gdzie się ustawić bo jak pójdziesz gdzieś za mape co nikt tam nie chodzi to wiadomo że tam nikogo nie znajdziesz, ale ogólnie dobrze się gra bo nie ma takiej sieki jak na 64 graczy gdzie jeden zajdzie cię od tyłu dwóch z przodu i co dalej ? Dead , a tu masz czas na wycelowanie spokojnie przyczajenie się na kogoś. Więc nie będzie z tym problemu

RMCF

Opublikowano

Grałem w betę i powiem że było dużo ludzi tylko musisz wiedzieć gdzie się ustawić bo jak pójdziesz gdzieś za mape co nikt tam nie chodzi to wiadomo że tam nikogo nie znajdziesz, ale ogólnie dobrze się gra bo nie ma takiej sieki jak na 64 graczy gdzie jeden zajdzie cię od tyłu dwóch z przodu i co dalej ? Dead , a tu masz czas na wycelowanie spokojnie przyczajenie się na kogoś. Więc nie będzie z tym problemu

BF i inne tego rodzaju gry są nastawione na akcję. Tutaj pokazałeś ewidentny błąd tej gry na PS3. Ze swojego doświadczenia wiem, że cieszy się życiem oraz nie jest grą dla mnie. :P Nie umiem się przestawić z PC.

@dół

Nawet ci pogrubię... Swoją drogą, mniej graczy, mniej akcji. Co nie zmienia faktu, że BF3 na konsole jest nawet dobrą grą. I z łaski swojej uzywaj znaków interpunkcyjnych, ponieważ ciężko się czyta twoje posty. <_<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kaspijska granica to chyba największa mapa i zależy na jakim grasz serwerze. Jak na serwerze jest ponad 15 osób to nie ma problemu ze znalezieniem ludzi do zabicia.

vachievement.png

Opublikowano

Hm, jak się gra? Tak jak w normalnego fps'a, tylko że celujesz gałką. Musisz mieć wyrobione palce, tak to ciężko jak na pierwszy raz. Nie wiem jak grasz, ale bierz bf'a, na pewno warto. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeśli przestawiasz się z PC na PS3 to polecam ci przejście kampanii gdyż bezpośrednie '' atakowanie '' multiplayer zle się skończy :P

warto brać BF3 na PS3 wg.mnie :)

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...