Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][40slotów][Survival+Frakcje][24\7][BrakLagów]

SławoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, pragnę was zaprosić na nowo otwarty serwer Survival+Frakcje DusselCraft

Serwer postawiony jest na porządnym dedyku, mamy bardzo dobre zabezpieczenia przed cheaterami.

ha8aG.gif

IP Serwera: s25.mineserv.eu:5495

Ilość slotów: 40.

Potwory: Tak.

Zwierzęta: Tak

Potwory: TAK

Rodzaj: Survival+Frakcje

Hosting: MineServ.

r2xGR.gif

AuthMe

AutoSave

Factions

Essentials

GroupManager

FigiAdmin

NoCheat

Orebfuscator

WorldEdit

WorldGuard

AutoMessage

Zapraszamy !!!

Opublikowano

Bardzo fajny serwer polecam!

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

Serwer nie jest fajny, lagi cholerne... Plus dopiero co wystartował, połowa rzeczy nie ogarnięta. Jeżeli chce się stawiać serwer to proszę nie robić ludzi w uja... Administrator ma 14 lat, potwierdzone! Jego ortografia porażka!

2exu9nk.jpg

To jest jego GG... Co raz więcej dzieci bierze się za serwery Minecrafta i potem powstają takie pseudoserwery.

Opublikowano

Serwer nie jest fajny, lagi cholerne... Plus dopiero co wystartował, połowa rzeczy nie ogarnięta. Jeżeli chce się stawiać serwer to proszę nie robić ludzi w uja... Administrator ma 14 lat, potwierdzone! Jego ortografia porażka!

2exu9nk.jpg

To jest jego GG... Co raz więcej dzieci bierze się za serwery Minecrafta i potem powstają takie pseudoserwery.

Moje błędy ortograficzne wiążą się z tym iż mieszkam w Niemczech. Nie mam polskiej klawiatury.

ref

Opublikowano

1. Jako iż nie masz polskiej klawiatury to z jakiej racji wzięło się "ę" w twojej wypowiedzi ? - Tak dla sprostowania niemiecka klawiatura http://www.aranet.nq.pl/sklep/specyfikacja/grafika/klawiatury/niemiecka.gif na której nie ma "ę"

2. Ogromne piwo dla użytkownika zevira, gdyż to co przedstawił to czysta prawda. Teraz na każdym kroku są te jebane paczki pluginów i każdy może założyć serwer. Osobiście do takich osób nic nie mam pod warunkiem, że mają jeszcze jakiś pomysł na serwer, a nie zajebią wszystko z internetu i jeszcze naciągają ludzi na kasę, bo muszą sobie odbić te 20zł, które wydali zakładając serwer. Ogólnie żałosne.

3. Jakby tego było mało - http://www.mpcforum.pl/topic/679404-oddam-dedyk-40-slotow-za-free/page__st__30

Dno i Wodorosty - krótko podsumowując.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Moje błędy ortograficzne wiążą się z tym iż mieszkam w Niemczech. Nie mam polskiej klawiatury.

ref

Hm, Sławo sam siebie ośmieszyłeś w ostatnim poście, proszę Cię. Moja rada, usuń serwer, naucz się pisać, idź do szkoły oraz poszukaj kolegów. Dziękuję, moja misja spełniona.

Opublikowano

Hm, Sławo sam siebie ośmieszyłeś w ostatnim poście, proszę Cię. Moja rada, usuń serwer, naucz się pisać, idź do szkoły oraz poszukaj kolegów. Dziękuję, moja misja spełniona.

Wypierdalaj z tąd. Serwer już został oddany... Idź się wyżyj na matce... serwer dostał ktoś inny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...