Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SURVIVAL + FRAKCJE] [24/7] [NON - PREMIUM & PREMIUM] [BRAK LAGOW] [1.2.5] SERDECZNIE ZAPRASZAM!

TighTinH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zapraszam Was, panuje super klimacik, serwer stoi już nieco ponad 4 miesiące, liczba

slotów to puki co 25 (do końca sierpnia będzie 50), przeciętnie cały czas gra od 15 osób,

ale wiemy na co nas stać i reklamujemy dalej! Serwer ma wiele przydatnych,

ciekawych i rozmaitych pluginów ( w tym spolszczone napisy po śmierci graczy!).

IP: 176.9.92.111:25660

Oto kilka screenshotow z serwera (tutaj

spawn) :

SERDECZNIE ZAPRASZAM,

Head Admin L1ght

STATUS SERWERA ( OBECNIE ) :

eJwzNDfTs9SzNNIzNDTkMjI1MzPgckotLlEILi0qyyxLzOHyzcxLTS5KTCvh8s0vzStJzMwrBqoz5TI0tuQyNeQCADE0EbM~.png

Opublikowano

.

po 1 spawna robil moj kolega ktory jest budowniczym na 100 slotowym serwie po 2 jak widziales spawn skoro od razu cie zabilo?? idiota ..

Opublikowano

Hm, double topic zrobiłeś... Ost powinienbyć za to, serwer nie polecam. Nie wiem czy dziś mam jakiś taki dzień znakomity do takich serwerów czy co, ale wychodzę ze spawna, dead przez gracza. Następny raz znowu dead, plus xray działa, wszyscy chodzą w diamentowych EQ, no i graj sobie tutaj.

Opublikowano

koles na spawnie jest no pvp co ty pierdolisz...

poza tym jest xrey informer banuje co 24h.. uzyj mozgu..

wiec nie zaamydlaj oczu jak baran..

Opublikowano

Powinienbyć ost za przekleństwo, xray normalnie działa jakoś grałem przedwczoraj na Xrayu i kopałem sobie, plus mod UserName mi pomagał, dał działke itd. a dziś znowu wbiłem i wyszedłem ze spawna (spawn chodzi o to gdzie nie ma pvp), czyli wychodzę po za strefe nopvp i cały czas padałem przez ludzi z diamentowymi zbrojami więc spoko. Z moim mózgiem jest wszystko wporządku, Tobie zalecałbym pójście do specjalisty, taki specjalista nazywa się neurolog.

Opublikowano

Jeezu, naucz się czytać. Napisałem "czyli wychodzę po za strefe nopvp i cały czas padałem przez ludzi z diamentowymi zbrojami", widać że administrator nie opanował sztuki czytania ze zrozumieniem, podstawówka się kłania, a może jej nie ukończyłeś.

Opublikowano

dziecko, po pierwsze szacunek bo jestem dłużej na tym forum i mam 2 konto. Po 2 na tym polega survival, a o wyjściu z pvp nie pisałeś wiec nie pierdol

moge napisac 2 kontem mala opinie na twoj temat i bedziesz udupiony na tym forum...

Opublikowano

Spoko, czekam. Pokaż mi Twoje drugie konto i Twoją opinie. Ty raczej jesteś podupiony, heh. Z kim ja w ogóle prowadzę konwersacje, aa i czekam na Twoje "udupienie" gimbusie... Pisz z drugiego konta, a nie masz multi konto na forum i się chwalisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...