Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Rootowanie Neo v

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcialbym zrootowac Se neo v, ale mam problem.. ale o tym pózniej najpierw podam dane telefonu

-nr komplikacji 4.0.2.a.0.62

-wersja systemu android 2.3.4

Interesuje mnie najbezpieczniejsza i najprostrza metoda (nie wymagajaca odblokawanie bootloadera)

problem polega na tym ze wiekszosc tut'ow wymaga odblokwania BL, myslalem na downgarde, ale nie mam pojecia jak i na jaka wersje zmienic :), z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

co masz za problem zaglądnąć na dowolne forum np xxx i zrobić , ktoś dla ciebie nie napisze specjalniexx

do rotowania nie trzeba odblokować telefonu

wersja dowolna niższa byle nie ta co masz

reklama

~termiator

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ściągasz SuperOneClick. Wbijasz kabel do kompa z podłączonym telefonie w trybie bugowania. Odpalasz SuperOneClick wybierasz wersje androida, model klikasz root, telefon sie restartuje. Gratuluje masz roota.!

Opublikowano

@KifKick ale ty kur*a mądry jesteś normalnie pogratulować, szkoda, że pieprzysz głupoty bez sensu. Skoro gość ma wersje kompilacji z końcówką 62 to nie zrootuje fona SuperOneClickiem, zaktualizował fona niepotrzebnie, bo ciężko zrootować tak zaktualizowany telefon. Musisz odaktualizować telefon do wersji z końcówką 42, potem dopiero możesz rootować i ponownie zaktualizować telefon. Poszukaj na forach o Xperiach o tym.

1308908520-U361982.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobione Downgarde do 0,42 i poprawnie zrotowany jesli chce ktos poradnik bez odblokowania bl to pisac gg /// temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...