Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paka747

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765548-U105386.png

World of Tanks chams 3d

1308765487-U105386.png

http://www.sendspace.pl/file/2fc0a608f8925cc3a035c78

1308765590-U105386.png

https://www.virustotal.com/file/34deded53ec987cfc6b307e5b3600596e5e34c97b640561b92392c32fb9fb75e/analysis/1342899789/

1308765441-U105386.png

Cheata znalazłem na forum mpgh, testowałem, u mnie działa.

Jeżeli podczas używania cheata zaobserwujesz spadek fps, należy troszkę zmniejszyć ustawienia graficzne.

W paczce znajduje się cheat i injector.

Po wypakowaniu odpalamy "Injector". W polu "What to inject" wpisujemy WorldOfTanks.exe, zostawiamy automatyczne injectowanie, wybieramy plik "chams 3d public" i odpalamy WoT.

Mod ma funkcje:

Chams

Wallhack

NoFog

CHEAT NIE MOJEJ ROBOTY!

1342900686-U89905.jpg

Jeśli już ktoś wrzucił to sorki...

Opublikowano

To nie przypomina cheatów.. Wallhack po wykryciu, dym można usunąć,a charms nie wiem co to ale pewnie kolejny bezsensowny mod.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

To może sprecyzuje :)

Funkcja chams działa dobrze i polega na tym, że podświetla wrogie pojazdy na jasne kolory powodując, że widzimy je z za drzew i innych obiektów, no fog daje nam możliwość dostrzeżenia obiektów z dalszej odległości i w lepszej jakości, a wallhack pozwala na zobaczenie pojazdów wroga z za budynków i przeszkód, dzięki temu widzimy w którą stronę kieruje lufę itp. Wieczorem wrzucę filmik demonstrujący bo teraz idę na odpust :)

Pozdro...

Opublikowano

To może sprecyzuje :)

Funkcja chams działa dobrze i polega na tym, że podświetla wrogie pojazdy na jasne kolory powodując, że widzimy je z za drzew i innych obiektów, no fog daje nam możliwość dostrzeżenia obiektów z dalszej odległości i w lepszej jakości, a wallhack pozwala na zobaczenie pojazdów wroga z za budynków i przeszkód, dzięki temu widzimy w którą stronę kieruje lufę itp. Wieczorem wrzucę filmik demonstrujący bo teraz idę na odpust :)

Pozdro...

Co za różnica że podświetla na jasne kolory czy nie, pojazd widzimy albo nie widzimy to jest chyba jasne. No Fog bzdura, ustaw sobie w opcjach gry rysowanie obiektów na Max więcej już nie osiągniesz. Wallhack, widzę że nie ogarniasz tego pojęcia. Zza przeszkody widzimy przecież np marker pojazdu, zresztą i tak nie da rady strzelić przez przeszkodę.

Ktoś stworzył moda który udaje czita, nigdy nim nie będzie. Nie ma w tym programie nic z hacka.

Żałosne jest to wasze szukanie hacków do tej gry.

Nie ma ich i nigdy nie będzie chyba że będziesz w stanie włamać się na serwer Wargaming!!

Zresztą było już coś takiego:

http://www.youtube.com/watch?v=5Y0uxa4cemk&feature=player_embedded

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...