Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja][Serwer Hardcore Non-Premium] [ok. 20-25 slotów ale to tak na start potem oczywiscie wiecej:)][Pisać]

BigCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taką małą propozycje!

Jest to propozycja zrobienia serwera Hard-Core Non-Premium!

Był by to raczej jedyny Serwer

HardCore NoN - Premium!Mamy przygotowane pluginy dostosowane specjalnie do HardCore Non-Premium!

Tak jak w temacie jeżeli byście się zdecydowali na ten serwer na start byśmy dali ok 20-25 slotów. Jeżeli serwer by się udał,na 100% sloty zostałyby dodane!

Więc bardzo proszę o pisanie w komentarzach czy zagralibyście na takim serwerze i czy w ogóle miało by to sens!

Myślę,że mam dobry pomysł

:)

Opublikowano

Myślę,że jest to doskonały pomysł od dawna szukam z kolegą serwera Hard-Core Non-Premium ale do tej pory znaleźliśmy jeden, na którym grało 0 osób więc myślę,że bardzo dobry pomysł!

Opublikowano

O ile administracja jest doświadczona.. a tryb rozgrywki oryginalny, a nie ten sam system czyli.. trzeba uzbierać w ciul kasy aby kupić sobie działkę, to mogę zagrać.. sam miałem Serwer Hardcore, ale padł.. i teraz brakuje mi tych emocji.. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...