Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]TF2 SIĘ TNiE!

BloodMatthew123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie gra team fortress 2 mi się tnie na najmniejszych a Alien Vs Predator 2010 NIE!

To jest tak jak ide sam to mam 60 fps a jak jest walka ledwo 5 :/ Mam gboosta i nanowsze stery do kary graf. Więc nie pisać głupot ściągnij gameboster!

a oto mój kombuter :

AMD Turion X2 RM-74 dual-core 2.20GHz

Ati Radeon 4750 Hd Premium graphics

3GB Ram

Windows7

Kliknij -------> 231caaa328c0e9225e46e8c579cfa5ee.jpg <------- Kliknij

Opublikowano

Ogarnij ortografię .

Pamiętam , że miałem coś podobnego , jednak , nie wiem jak temu zaradzić , net kabel czy bezprzewodowy ?

Bo pamiętam , że gdy wszedłem w nocy było to o wiele mniej zlagowane , popróbuj , dodatkowo zawsze warto zainstalować Framework najnowszy i directx . ; >

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Masz GBoosta czy GameBoostera ? To dwa różne programy, możesz wgrać Configi Chrisa na Max FPS.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Mam Gboosta a co to ten confing chrisa?

Mam Gboosta a co to ten confing chrisa?

Bo pamiętam , że gdy wszedłem w nocy było to o wiele mniej zlagowane , popróbuj , dodatkowo zawsze warto zainstalować Framework najnowszy i directx . ; >

Ja mam net wi-fi 10mb/s Więc to nie wina netu jak mówiłem jak stoję sam w bazie to mam 60fps jak idę na walkę ledo 6.A framework mam 4.0 DirectX 11.

Kliknij -------> 231caaa328c0e9225e46e8c579cfa5ee.jpg <------- Kliknij

Opublikowano

Na twoim sprzęcie tf2 nie powinien się ciąć. To znaczy, że albo jakiś wirus wkradł ci się na komputer. Możliwe, że masz porozwalane coś w systemie. Spójność plików sprawdź, tak jak UP, a jeśli nadal nie, to spróbuj wyczyścić komputer programem typu Odkurzacz czy CCleaner.

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Config Chrisa to ostry tuning pod względem fps, mi dodało coś koło 50. Jakbyś chciał to zainstalować napisz mi na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...