Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Escape][DL]Escape with obstacles by matx[PL]

matx321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Escape with obstacles by matx

Screeny:

8e03302201322.png2a7abb716ce56.png18bab19bc75a1.png2f58f22c52846.png

Download:

Filegator:

http://filegator.pl/JBoqpsNGkT (jeżeli chcecie mnie wynagrodzić za mapę to proszę pobierajcie z tego linku)

Skan:

f1156b20cd8ad.jpg

Od autora:

Witam mapę tworzyłem bardzo starannie, trochę czasu na to poświęciłem. Nie powinna mieć żadnych bugów jeżeli takowe się znajdą to proszę o powiadomienie pod tym tematem. W tym escape punktami są róże, maksymalnie można zdobyć ich 51, nie są bardzo poukrywane więc z tym problemu powinno nie być. W escape jest parkour, ale mały i łatwy który występuje aby 2x. Jest także labirynt i wiele, wiele innych. Mapa przewidziana na ponad 30min. gry. Wszystkie zasady są w początkowym pomieszczeniu. Jeżeli mapa się spodoba zawsze możesz dać like oraz napisać kilka miłych słów, oczywiście możesz także nagrać jakiś film na youtube jak przechodzisz tą mapę, chętnie obejrzę. Wtedy będę wiedział, że mapy nie robiłem na darmo i nie straciłem czasu. Mapę pozwalam rozpowszechniać z dopiskom by matx lub coś podobnego. Także można dodać do źródła link do tego tematu. Myślę, że przechodząc tą mapę będzie dużo zabawy i główkowania. Powodzenia w przechodzeniu!

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UPDATE:

Mapa została poprawiona, ponieważ w ostatnim pomieszczeniu znikło tnt z dispenserów. Już wszystko ok, download poprawiony.

Opublikowano

Mapka fajna, ale kiedy będziesz robić kolejną zadbaj o to, żeby było więcej do myślenia czyli np. Ile jest ciastek w ich stacku. i odpowiedzi 16, 64. Tam gdzie zla tnt, a tam gdzie dobra niech sie dzwi otworza. Tyle z mojej strony :P

mca.png

Opublikowano

Ss' wyglądają bardzo ciekawie. jeszcze 2 minutki i sprawdzę mapkę ;] pozdro

tyranusaxe

Opublikowano

Oczywiście jak przejdziecie mapę możecie w tym temacie się chwalić ile róż zebraliście i w ile przeszliście całą mapę. Także jeżeli ktoś chce to zachęcam niech zrobi filmik na youtube jak przechodzi tą mapę, chętnie zobaczę gdzie się bardziej męczył, gdzie mu szybko poszło, itp.

Opublikowano

zaraz sprawdzę i dam edita

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...