Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POZDROWIENIA] Dla fanów magika

Gość H8ER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, gorąco pozdrawiam fanow magika. Specjalnie dla Was mój kolega stworzył super pioseneczke !

http://www.youtube.com/watch?v=C_dxGv-BxLI

a to fanpejcz ;

http://www.facebook.com/MagikRAPER

BENDZIE IMPRA NIEZLA

Opublikowano

Słabe wykonanie.

Jeśli chodzi o taką formę rozgłosu to sie nie wybijecie :)

Ale chujowe... no ale coz w koncu techno.

+gimbusy robiacy beke z Magika

NIE JESTESMY GIMBUSAMI, IDZ ELDOKA SLUCHAC

ZARAz 2k LAJKOW NA FEJSIE *

Opublikowano

WIADOMO, MAGIK NAJLEPSZY RAPERO FOREWER.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

MAGIK BYŁ DOBRY W HIP, ALE W HOP TO JUŻ ZAJEBISTY xD

9887_240_500_Magik.jpg

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

JESTĘ MAGIKIĘ UPRAWIAM WINDOW JUMPING ;_;

RealisticDolan.png

JESTEM MAGIK PIERDOLE PUCHAŁKE

Opublikowano

NIE JESTESMY GIMBUSAMI, IDZ ELDOKA SLUCHAC

ZARAz 2k LAJKOW NA FEJSIE *

To jest życiowy przykład kaleki.

cel osiągnięty 2k lajkow,gratulacje,wyjdź.

Opublikowano

Myślisz że przeklinanie doda ci lików na FB.... Pewnie sami znajomi klikają z litości a sami jeszcze multi konta zakładają żeby więcej lików było... Usuń ten filmik z YT a skoro uważacie że to jest takie zajefajne to niech się przedstawi Imieniem i Nazwiskiem a nie jakiś Magik...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Myślisz że przeklinanie doda ci lików na FB.... Pewnie sami znajomi klikają z litości a sami jeszcze multi konta zakładają żeby więcej lików było... Usuń ten filmik z YT a skoro uważacie że to jest takie zajefajne to niech się przedstawi Imieniem i Nazwiskiem a nie jakiś Magik...

HEHE PRZYNAJMNIEJ MAM ZNAJOMYCH GIMBUSIE

NIC NIE USUNE, CAŁUJ MNIE POD OGON

Opublikowano

Jak widać umiejętność zachowania kultury kiedy tego potrzeba u ciebie już całkowicie zanikła... Wystarczy wejść w mój profil. A gimbusem nie jestem w przeciwieństwie do ciebie....

Muzyka musi nieść ze sobą jakiś przekaz, pozytywny przede wszystkim. Opowiadać jakąś historię... A śpiewanie Zapierdalaj, wpierdol mu... JP na 50% bo się trochę boję.... Dla mnie to jest śmieszne po prostu..... Z taką muzyką możesz trafić do ludzi, którzy nie reprezentują sobą nic... Bo przeklinać każdy potrafi :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

H8ER, nie sądziłem że zjeby są ,aż tak tępe.

"HEHE PRZYNAJMNIEJ MAM ZNAJOMYCH GIMBUSIE" - Myślisz ,że ciota która kliknęła like it jest twoim znajomym? Pewnie zjebie nawet nie znasz jego imienia , nawet razu go nie spotkałeś

jeśli myslisz że to twój znajomy , weź kurwa się powieś.

Przyjaźń się tworzy z czasem, ze spotkaniami , wspólnymi chwilami ..

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

H8ER, nie sądziłem że zjeby są ,aż tak tępe.

"HEHE PRZYNAJMNIEJ MAM ZNAJOMYCH GIMBUSIE" - Myślisz ,że ciota która kliknęła like it jest twoim znajomym? Pewnie zjebie nawet nie znasz jego imienia , nawet razu go nie spotkałeś

jeśli myslisz że to twój znajomy , weź kurwa się powieś.

Przyjaźń się tworzy z czasem, ze spotkaniami , wspólnymi chwilami ..

ty tepoto jebana wczesniej typ napisal wczesniej :

Myślisz że przeklinanie doda ci lików na FB.... Pewnie sami znajomi klikają z litości a sami jeszcze multi konta zakładają żeby więcej lików było

Jak widać umiejętność zachowania kultury kiedy tego potrzeba u ciebie już całkowicie zanikła... Wystarczy wejść w mój profil. A gimbusem nie jestem w przeciwieństwie do ciebie....

Muzyka musi nieść ze sobą jakiś przekaz, pozytywny przede wszystkim. Opowiadać jakąś historię... A śpiewanie Zapierdalaj, wpierdol mu... JP na 50% bo się trochę boję.... Dla mnie to jest śmieszne po prostu..... Z taką muzyką możesz trafić do ludzi, którzy nie reprezentują sobą nic... Bo przeklinać każdy potrafi :)

przeciez opowiada o chorobie magika

kewin Widzisz ten obrazek u siebie na profilu ? Tam jest -67, a nizej jest napisane jaki jestes.

Opublikowano

Och zjebie , pomyślałeś że zbierałem "-" ? Och przepraszam idioci mają krótką pamięć , pewnie nie wiesz nawet co to. Szkoda , miałem około 400 - , teraz -67 , ciekawe czy jakby można dalej było dawać - ile ty ich byś miał :) kurwa top 1.

Oceniać mnie możesz , tylko tą ocene wsadź sobie w dupe.. , chuj oceniłem ciebie szczylu i widzę że poprawnie na 110%.

@PS. Idź dalej trzepać patrząc w lustro & monitor gdzie lajki przybywają od 11latków z tekstami "magik śmierdzi" :) och kurwa pewnie byś wydymał jakąś dziesiątke co nie? Idź dalej sapać

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Och zjebie , pomyślałeś że zbierałem "-" ? Och przepraszam idioci mają krótką pamięć , pewnie nie wiesz nawet co to. Szkoda , miałem około 400 - , teraz -67 , ciekawe czy jakby można dalej było dawać - ile ty ich byś miał :) kurwa top 1.

Oceniać mnie możesz , tylko tą ocene wsadź sobie w dupe.. , chuj oceniłem ciebie szczylu i widzę że poprawnie na 110%.

@PS. Idź dalej trzepać patrząc w lustro & monitor gdzie lajki przybywają od 11latków z tekstami "magik śmierdzi" :) och kurwa pewnie byś wydymał jakąś dziesiątke co nie? Idź dalej sapać

dupa cie boli ? Ojej, idz na policje, ze mam fanapage o magiku

Opublikowano

106_zrymypl.jpg

Z POZDROWIENIAMI OD GWARDII GLAMRAPU

PS. SOKÓŁ PALI JANA TO KONFITURA

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...