Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB][Bukkit] UKamila Server

PawLord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

mine.png

strzalka.gifNazwa serwera: CS-Pruchnik.eu [Minecraft FB] @ te-es.pl

strzalka.gifIP serwera: 176.31.100.80:25597

P.png

strzalka.gifRodzaj serwera: Freebuild

strzalka.gifPvP: Tak, poza miastem

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzeta: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifSloty:narazie 15

strzalka.gifBiala Lista: Nie

strzalka.gifNether: tak

strzalka.gifZałoga: Nienawisc, velso, LAZY, rockS

D.png

strzalka.gifNa serwerze panuje miła atmosfera, jest ogarnięta administracja, dobrane pluginy, poza serwerem mamy dobre serwery Counter-Strike 1.6, oraz profesjonalne forum UKamila ze stylem unikalnym. Nie zwlekaj! Odwiedź nas już dziś!

Spotkacie mnie teraz pod nickiem ElonI., w przeszłości miałem takie nicki jak: PawLord, LordzikPaw, Nienawisc.

Gdy masz jakieś pytanie do mnie, pisz śmiało na PW!
Gdy masz również możliwość, albo np. pomogłem, polub mój post, napewno się to Tobie zwróci w przyszłości!

Opublikowano

SławoCraft, dziękujemy za zgłoszenie błędu. Naprawię warpy, jak najszybciej mogę.

Spawn nie ja wykonywałem, i mamy zamiar zrobić nowy.

Spotkacie mnie teraz pod nickiem ElonI., w przeszłości miałem takie nicki jak: PawLord, LordzikPaw, Nienawisc.

Gdy masz również możliwość, albo np. pomogłem, polub mój post, napewno się to Tobie zwróci w przyszłości!

Opublikowano

@refresh

Zapraszam do wchodzenia na serwer! Stworzony został nowy, lepszy spawn, zostały naprawione błędy zgłoszone przez graczy, m.in. błąd zgłoszony przez SławoCrafta.

Opublikowano

Lagi są spowodowane waszymi słabymi komputerami ja mam dobry komputer i nie mam wgl lagów. Administracja odpowiada na pytania graczy więc jest to kłamstwo :)

Opublikowano

@refresh

Zapraszam do wchodzenia na serwer! Stworzony został nowy, lepszy spawn, zostały naprawione błędy zgłoszone przez graczy, m.in. błąd zgłoszony przez SławoCrafta.

Co to za profesjonalizm ... na serwerze da radę kopiować itemy -.- ...

Nie polecam.

Opublikowano

@refresh!

Na serwerze jest nowa, profesjonalna mapa stworzona przez naszy zgrany team.

Zapraszamy!

Opublikowano

@refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...