Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nostale SE - komunikat

serek123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jak próbuje to najpierw te napisy niebieskie a potem ten komunikat a ip zmieniłem już poprzez program HideIpEasy.

Jak możesz napisz mi na pw i ci opisze bardziej sytuacje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no jak próbuje to najpierw te napisy niebieskie a potem ten komunikat a ip zmieniłem już poprzez program HideIpEasy.

Jak możesz napisz mi na pw i ci opisze bardziej sytuacje

HideIp nie działa podałem ci 2 programy przez które bedzie działać a teraz podaj to konto do DE ;)

Opublikowano

Kurwa! Nienawidzę takich jak ty downow Którzy odkopują Stare Tematy i nieczynnie Wez Się Stary w Garść a nie tylko posty nabijasz każdy już wie jak grać jeju co za down nie no normalnie sorry kid mody ale z takim downem jak on nie da się wytrzymać temat nie czynny z 12 dni a on odkopuje no ja pierdolę Wez nie odkopuj tematów założę się ze byle co napisałeś żeby napisać tylko ,,A teraz podaj to konto do DE" normalnie downiem jestes

Opublikowano

Kurwa! Nienawidzę takich jak ty downow Którzy odkopują Stare Tematy i nieczynnie Wez Się Stary w Garść a nie tylko posty nabijasz każdy już wie jak grać jeju co za down nie no normalnie sorry kid mody ale z takim downem jak on nie da się wytrzymać temat nie czynny z 12 dni a on odkopuje no ja pierdolę Wez nie odkopuj tematów założę się ze byle co napisałeś żeby napisać tylko ,,A teraz podaj to konto do DE" normalnie downiem jestes

Buhhahahha downem ? Myśle że przeklinanie też nie jest tu dozwolone .

Opublikowano

Kup sobie oborę Świnko

Dla Kid Mod

post_online.pngFarex

Napisano dziś, 09:41

LoL Mentor

4875_blue.png9368_gold.png9796_chempion.png

• photo-366506.png?_r=0
  • Moderator LoL
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 3914 postów

• Gadu Gadu:37918792
  • Lokacja:Brzeg
  • Hobby:League Of Legends, minecraft.

Napisał: Zakaz odkopów

A wy czemu tak nie reagujecie na odkopy od jakiś szczeniaków taki jak Chappi Ta Świnia z Oborą

Opublikowano

Nie spam jakimiś żałosnymi postami. Pyta sie bo nie wie. Zapraszam do tematu ;)http://www.mpcforum....tale-se-poblem/

Opublikowano

HAH jakbyś zablej wiedział odkop jest po 30 dniach a nie co najmniej 10

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...